Mag Gripp cookies plaatsen? Met deze cookies kunnen wij je website bezoek analyseren en verbeteren. Meer informatie vind je in onze privacyverklaring.
files-empty file-text2 cart coin-euro calculator stopwatch calendar mobile users cogs stats-bars star-empty bird airplane rocket video-camera facebook2 twitter rss vimeo linkedin2 menu man arrow-with-circle-right arrow-with-circle-left warning airplane
Logo Gripp voor Social Media
Je account wordt aangemaakt!
Een klein momentje...
Oeps, er is iets misgegaan!
Probeer het later opnieuw.

CRM, offertes, projectadministratie, facturatie en boekhouding, alles in één online tool!

Vriendelijke bedrijfssoftware voor het
sign
bureau van nu

CRM, offertes, projectadministratie, facturatie en boekhouding, alles in één online tool!

Vriendelijke bedrijfssoftware voor het bureau van nu
“Voorheen schreef ik handmatig een bon en voerde dit in het weekend in, nu gebeurt dit automatisch. Echt ideaal!” Max van Leeuwen - Bureau voor Kwaliteitzorg

Altijd en overal grip over jouw projecten door de online bedrijfssoftware van Gripp

Met een flinke vertegenwoordiging in de signbranche kunnen we wel stellen dat Gripp hét pakket is wat bij je past! Of het nu gaat om de prachtige offertes, de strakke planning, of het overzichtelijke projectmanagement: Gripp heeft het!

Gripp laat jouw offertes opvallen!

Jouw bedrijf zorgt dat andere bedrijven opvallen met mooie reclame voor zowel binnen als buiten. Gripp zorgt dat jouw bedrijf opvalt met mooie offertes, die makkelijk te maken zijn en die eruit zien zoals jij dat wilt. Stuur de offertes en laat ze digitaal ondertekenen in de viewer waar jouw klant van onder de indruk zal zijn! Offerte geaccepteerd? Binnen één klik zet je hem om naar een opdracht of factuur.

Bekijk screenshot

Calculaties: snel een totaalprijs berekenen

Met Gripp bereken je eenvoudig de totaalprijs van een order, die vervolgens eenvoudig op de offerte wordt gezet. Producten en de daar bijhorende werkzaamheden worden namelijk één keer als “pakket” op de offerte gezet. Jij bepaalt vervolgens welke regels de klant wel of niet ziet!
Bekijk screenshot

Tariefuitzonderingen? Voor Gripp geen probleem!

Of jouw Sign-bedrijf nou op basis van een fixed price of nacalculatie werkt, aanpassingen aan tarieven zijn met Gripp eenvoudig door te voeren. Door de rapportages van Gripp ben je ook altijd op de hoogte welke opdracht welke bijdrage heeft geleverd aan je totaal omzet. Zo wordt het bepalen van een sterk concurrerend tarief wel erg eenvoudig!

Bekijk screenshot

Overzicht over capaciteit en planning!

Heeft je klant een spoedklus die snel klaar moet zijn? Met de planning van Gripp plan je de klus in zonder dat je het overzicht over andere opdrachten verliest. Zo kan jouw bedrijf die extra service bieden zonder dat andere klanten er last van hebben!
Bekijk screenshot

Opdrachtbonnen: zowel digitaal als hardcopy!

Sign-bedrijven werken vaak met opdrachtbonnen die digitaal of hardcopy gelezen worden door uitvoerende werknemers. Deze maak je eenvoudig aan door de opdrachtbon vanuit Gripp te downloaden. Offerte of opdracht aangemaakt in Gripp? Download deze dan makkelijk als .pdf en print de bon uit.

Bekijk screenshot

Meer grip op projecten door uren- en inkoopregistratie

Alleen met een strakke registratie van gemaakte uren en inkoop kun je een bedrijf goed runnen. Gripp ondersteunt je op deze punten als geen ander, en biedt het inzicht dat je nodig hebt op elk moment van de dag, waar ook ter wereld.
Bekijk screenshot

Altijd op de hoogte van de gezondheid van jouw bedrijf!

Met de krachtige omzetrapportage kun je precies zien waar je je meeste omzet uithaalt. Groepeer op grootboek, kostenplaats, debiteur, opdracht of product. Ideaal voor het nemen van strategische beslissingen!

Bekijk screenshot
“Gripp heeft mij scherper gemaakt wat betreft openstaande facturen, nu betalen klanten gewoon op tijd. Door de melding dat er nog facturen openstaan heb ik ervoor gezorgd dat dit niet meer gebeurt, wat mij enorm veel rust heeft gegeven.” VAMedia - VAMedia

Probeer het zelf een maand lang gratis!

Gripp maakt een einde aan fouten in de projectadministratie van jouw bedrijf.
Bovendien levert het programma een fikse tijdsbesparing op. Ervaar zelf het gemak!