Mag Gripp cookies plaatsen? Met deze cookies kunnen wij je website bezoek analyseren en verbeteren. Meer informatie vind je in onze privacyverklaring.
files-empty file-text2 cart coin-euro calculator stopwatch calendar mobile users cogs stats-bars star-empty bird airplane rocket video-camera facebook2 twitter rss vimeo linkedin2 menu man arrow-with-circle-right arrow-with-circle-left warning airplane
Logo Gripp voor Social Media
Je account wordt aangemaakt!
Een klein momentje...
Oeps, er is iets misgegaan!
Probeer het later opnieuw.

CRM, offertes, projectadministratie, facturatie en boekhouding, alles in één online tool!

Vriendelijke bedrijfssoftware voor het
consultancy
bureau van nu

CRM, offertes, projectadministratie, facturatie en boekhouding, alles in één online tool!

Vriendelijke bedrijfssoftware voor het bureau van nu
“Voorheen schreef ik handmatig een bon en voerde dit in het weekend in, nu gebeurt dit automatisch. Echt ideaal!” Max van Leeuwen - Bureau voor Kwaliteitzorg

Gripp voor de consultencybranche

Zoekt jouw consultancybureau een online integrale werkomgeving waarin alle informatie in één omgeving kan worden ondergebracht en die daarnaast de mogelijkheid biedt om kennis te delen en samen te werken? Gripp is dan de bedrijfssoftware die jouw bureau nodig heeft.

Administratieve informatie zoals urenregistratie, projectadministratie en CRM-informatie in één online-systeem

Consultancybureaus halen de meeste omzet uit het declareren van uren. Daarom is het belangrijk dat dit zorgvuldig en adequaat gebeurt. Gripp biedt een online oplossing waar je voor jouw medewerkers naar op zoek bent, zodat zij hun uren kunnen schrijven op een moment dat het hun uitkomt. Door Gripp te gebruiken schrijven zij namelijk uren direct nadat zij advies hebben geleverd. Dit kan door gebruik te maken van de Gripp-app op hun smartphone. De uren die geschreven worden zijn vervolgens automatisch verwerkt en kunnen direct gefactureerd worden.

Maar Gripp is meer dan een online oplossing voor urenregistratie. Door Gripp te gebruiken voor het beheren van jouw relaties is alle contactinformatie veilig in een systeem opgeslagen en altijd beschikbaar. Gemaakte afspraken worden per relatie eenvoudig bijgehouden. Dit zorgt ervoor dat jouw medewerkers altijd op de hoogte zijn van de status van de opdracht. Dossiers worden eenvoudig gedeeld door de mogelijkheid om documenten online te koppelen aan de klant. De documenten zijn uiteraard beschermt door de meest up-to-date beveiliging. Zo is altijd de juiste informatie beschikbaar waardoor er efficiënter en sneller gewerkt wordt.

Bekijk screenshot

Gripp laat jouw offertes opvallen!

Jouw bedrijf zorgt dat andere bedrijven duidelijk communiceren, zowel intern als extern. Gripp zorgt dat jouw bedrijf opvalt met mooie offertes, die makkelijk te maken zijn en die eruit zien zoals jij dat wilt. Stuur de offertes en laat ze digitaal ondertekenen in de viewer waar jouw klant van onder de indruk zal zijn! Offerte geaccepteerd? Binnen één klik zet je hem om naar een opdracht of factuur.
Bekijk screenshot

Beter debiteurenbeleid door herinnering openstaande facturen

Door Gripp te gebruiken voor het maken, versturen en beheren van je inkoop- en verkoopfacturen weet je altijd welke factuur wanneer is verzonden en wat de status van de factuur is. Gripp zorgt automatisch voor een strak debiteurenbeleid doordat er automatisch een betalingsherinnering verstuurd wordt wanneer de factuur na de uiterste betalingsdatum nog niet is betaald.

Bekijk screenshot

Altijd op de hoogte van de gezondheid van jouw bedrijf!

Met de krachtige omzetrapportage kun je precies zien waar je je meeste omzet uithaalt. Groepeer op grootboek, kostenplaats, debiteur, opdracht of product. Ideaal voor het nemen van strategische beslissingen!
Bekijk screenshot

Duidelijke uren-staten

Urenschrijven: een tijdrovende klus die je medewerkers het best zelf kunnen doen. Gripp bevat zowel een overzichtelijk weekoverzicht, als gedetailleerde dagoverzichten. Alle medewerkers kunnen eenvoudig zelf hun uren schrijven, en voorzien van een duidelijke omschrijving. Is iemand vergeten uren te schrijven? Gripp stuurt dan automatisch een mail ter herinnering. Zo wordt urenregistratie niet vergeten, en weet je altijd wie wanneer en hoelang aan een opdracht of taak gewerkt heeft.

Bekijk screenshot
“Gripp heeft mij scherper gemaakt wat betreft openstaande facturen, nu betalen klanten gewoon op tijd. Door de melding dat er nog facturen openstaan heb ik ervoor gezorgd dat dit niet meer gebeurt, wat mij enorm veel rust heeft gegeven.” VAMedia - VAMedia

Probeer het zelf een maand lang gratis!

Gripp maakt een einde aan fouten in de projectadministratie van jouw bedrijf.
Bovendien levert het programma een fikse tijdsbesparing op. Ervaar zelf het gemak!