files-empty file-text2 cart coin-euro calculator stopwatch calendar mobile users cogs stats-bars star-empty bird airplane rocket video-camera facebook2 twitter rss vimeo linkedin2 menu man arrow-with-circle-right arrow-with-circle-left warning
Logo Gripp voor Social Media
Je account wordt aangemaakt!
Een klein momentje...
Oeps, er is iets misgegaan!
Probeer het later opnieuw.

CRM, offertes, projectadministratie, facturatie en boekhouding, alles in één online tool!

Vriendelijke bedrijfssoftware voor het
reclame
advies
project
communicatie
marketing
consultancy
architecten
installatie
internet
sign
bureau van nu

CRM, offertes, projectadministratie, facturatie en boekhouding, alles in één online tool!

Vriendelijke bedrijfssoftware voor het bureau van nu
Stick figure Min-teken Stick figure Stick figure Stick figure
27
,50
per gebruiker per maand voor de eerste 3 gebruikers
Stick figure Stick figure Stick figure Stick figure Stick figure
10
per gebruiker per maand voor de 4e en volgende gebruikers
Boekhoudmodule
Gripp biedt ook een optionele boekhoudmodule aan. Hiermee heb je alles overzichtelijk in één helder pakket. De kosten hiervan bedragen 25 euro per omgeving per maand.

Gripp houdt van simpel!

Eerste maand helemaal gratis
Maandelijks opzegbaar
Vriendelijke support
Onbeperkt aantal relaties
Onbeperkt aantal offertes, facturen en contracten
Start je gratis maand op proef nu!
"Voor een fractie van de kosten van een gemiddelde telefoonrekening is ons hele bedrijf nu gestroomlijnd. Het overzicht en de tijdsbesparing is geweldig! Ik wou dat ik Gripp eerder ontdekt had!" Diederik van Bussel - Transcriptie.com

Volledige ontzorging (optioneel)

Wil je wat persoonlijke begeleiding bij het in gebruik nemen van jouw gripp omgeving? Gripp biedt dit aan in de vorm van 4 verschillende SuccessPacks. Zo heb je in no-time je hele organisatie op orde, en weten je medewerkers direct hoe ze optimaal met Gripp kunnen werken!
Free Basic Standard Premium
Aantal dagen - 1 dag 2 dagen 3 dagen
Hulp bij configuratie en telefonisch uitleg
Algemene training (op locatie *)
Volledig customizen sjabloonsets in je eigen huisstijl
Oude data importeren **
Intensieve coaching per afdeling (op locatie *)
Opzetten boekhoudmodule **
€0 €800 €1600 €2400
* Buiten de provincie Noord-Brabant wordt 75 euro reiskosten in rekening gebracht. Bij reistijden langer dan een uur zal er 75 euro per extra uur in rekening worden gebracht.
** Eventuele extra uren die benodigd zijn die buiten het genoemde aantal dagen vallen zullen op nacalculatie worden doorbelast.

Werkzaamheden op afstand (optioneel)

Soms wil je wat werk laten uitvoeren door Gripp. Dat kan! Werkzaamheden worden dan uitgevoerd door onze eigen Gripp Experts. Zij weten alle in-en-outs van het systeem, en kunnen een aantal zaken regelen die de helpdesk niet voor je kan uitvoeren, bijvoorbeeld het importeren van complexe gegevens, het volledig customizen van jouw sjablonen, of het maken van een hele specifieke export op maat. Hieronder vind je een overzicht van de vaste prijzen die wij hiervoor hanteren *.

Toon het tarievenoverzicht...
Sjablonen in eigen huisstijl opmaken of aanpassen
Gripp biedt standaard al de mogelijk om jouw eigen briefpapier te uploaden, en een groot aantal zaken zoals lettertypen, kleuren, stijl, etc. in te stellen aan je uitgaande documenten. Soms kan het echter zo zijn dat je een unieke huisstijl hebt, en dat je deze graag wilt gebruiken in je communicatie richting klanten. Gripp kan dit voor je regelen! Als een van de weinig pakketten van Nederland bieden we jou de mogelijkheid om volledig in je eigen stijl te communiceren!
€75 Per uur
Toevoegen eigen lettertype voor sjablonen
Heb jij een speciaal lettertype wat niet standaard aanwezig is in Gripp? Dan kunnen we dat voor je installeren op onze document-server.
€50 Per keer
Eenmalige export op maat maken
Soms heb je een Excelsheet nodig die zo specifiek is, dat deze niet standaard uit Gripp te halen is. Vaak kan het echter wel. Onze Experts maken graag een eenmalige export op maat voor je.
€100 Per keer
Datamigratie en op verzoek inrichten omgeving
Gripp heeft een uitgebreide support-pagina en vele instructievideo's. Soms wil je echter gewoon bezig zijn met je bedrijf, en niet met instellen van een nieuw softwarepakket. Daarom kun je dat werk uit handen geven, en aan ons over laten.
€100 Per uur
Extra periodieke backup van database en bestanden (maken of terugzetten)
Gripp wordt elke dag op verschillende wijzen gebackupped. Wanneer je het fijn vindt om zelf te beschikken over de database of bestanden, dan bieden we je die mogelijkheid.
€100 Per keer
Instellen boekhoudmodule
Het instellen van de boekhoudmodule is een specialistisch karwei waar je enige kennis voor moet hebben. De aangewezen persoon om je hierbij de helpen is je eigen boekhouder. Als aanvulling kun je de Experts van Gripp inschakelen indien nodig.
€100 Per uur
Inrichten koppeling extern boekhoudpakket
Het inrichten van de koppeling met een extern boekhoudpakket heeft soms wat voeten in de aarde. De aangewezen persoon om je hierbij de helpen is je eigen boekhouder. Als aanvulling kun je de Experts van Gripp inschakelen indien nodig.
€100 Per uur
Ontwikkeling of advisering API koppelingen
Gripp is de aangewezen partij voor het laten ontwikkelen van API-koppelingen. Ook voor advies en ondersteuning zijn we inzetbaar.
€100 Per uur
* De kosten van bovenstaande werkzaamheden worden op de maandelijkse factuur in rekening gebracht, en via automatische incasso geïncasseerd.

Training voor boekhouders en accountants

Speciaal voor boekhouders hebben wij een training opgezet om te leren werken met de Gripp boekhoudmodule. Alle aspecten van de boekhoudmodule, van het instellen van de beginbalans tot het maken van een auditfile, worden uitgelegd. Daarnaast zal er worden ingegegaan op de verschillen tussen Gripp en andere boekhoudpakketten.

De training is bedoeld voor ervaren boekhouders en accountants, en wordt periodiek gegeven. Meer informatie...
"Waar de concurrent in 3 jaar tijd niet in slaagde, lukte de jongens van Gripp binnen 3 dagen!" Max van Leeuwen - Bureau voor Kwaliteitzorg

Veilig en dagelijks gebackupped op meerdere locaties!

Hoe werkt de 30-dagen proef periode?
Je hoeft geen betalingsgegevens in te voeren om Gripp uit te proberen. Wanneer je, net als vele anderen, overtuigd bent dat Gripp ook jouw bedrijf weer tot een overzichtelijke en gestructeerde organisatie kan maken, dan kun je op elk gewenst moment je betalingsgegevens invoeren. Zo niet, dan wissen wij je gegevens na 30 dagen. Uiteraard ontvang je pas een factuur na je gratis periode!
Werkt Gripp op mijn computer?
Omdat Gripp een web-based applicatie is, werkt het op alle computers die verbonden zijn met internet. Gripp werkt op up-to-date browsers waaronder Google Chrome, Safari en Firefox. Voor het beste resultaat adviseren wij Google Chrome.
Nog vragen?
Wanneer je nog vragen hebt over Gripp of over onze tarieven, stuur ons even een mail via support@gripp.com!

Probeer het zelf een maand lang gratis!

Gripp maakt een einde aan fouten in de projectadministratie van jouw signbedrijf.
Bovendien levert het programma een fikse tijdsbesparing op. Ervaar zelf het gemak!