Alle artikelen

Gripp update: Lead scores, jaarafsluiting en meer..

Lead scores 

Binnen Gripp Plus is de mogelijkheid toegevoegd om scores toe te kennen aan je relaties vanuit verschillende bronnen. Maak je bijvoorbeeld gebruik van Leadinfo* of andere tools die de mogelijkheid geven informatie en interacties te verzamelen over potentiële opdrachtgevers? Dan kun je deze informatie vanaf nu direct inzichtelijk maken in Gripp. Lead scores kunnen gemakkelijk inzichtelijk worden gemaakt door de onderliggende interacties te bekijken. Interacties worden onderverdeeld binnen groepen zodat je de bron van de interactie zonder moeite terug kunt vinden. Het is daarnaast mogelijk om te filteren op deze interactie, zodat je snel overeenkomsten en kansen kunt vinden tussen al je leads.

Weten hoe je lead scores binnen Gripp instelt? Lees dan het supportartikel. 


Overige bug fixes en updates

  • Er zijn verbeteringen doorgevoerd in de rapportage-omgeving.
  • De overuren-widget op het home-dashboard is voorzien van een extra detailniveau.
  • Verschillende stabiliteit optimalisaties.
  • Er zijn extra rechten-filtermogelijkheden toegevoegd voor de urenpagina, waarmee zowel de medewerkers, als ook de opdrachten en de onderdelen afzonderlijk gefilterd kunnen worden afhankelijk van het rechtenprofiel van de ingelogde gebruiker.
  • Een groot deel van de widgets op de homepagina kan voorzien worden van een extra medewerker-filter. Zo kun je bijvoorbeeld alleen de openstaande uren zien van medewerkers uit je eigen team.
  • Er is een indicatie van de nettowinst toegevoegd op de offerte. 

Jaarafsluiting: Op naar 2022 met Gripp

De maand december is begonnen en voor je het weet luiden we weer een nieuw jaar in. Voor een soepele overgang van je Gripp-account naar 2022, brengen wij graag nog een aantal punten extra onder de aandacht. Lees hier het gehele blog.


Welkom nieuwe Gripp’erz

Per 1 november 2021 zijn Anne van den Eijnden en Yvo Pieters gestart bij Gripp. Beiden komen ons salesteam versterken. Wij wensen ze veel succes en plezier toe bij ons gezellige team.


Casestudie H+N+S Landschapsarchitecten 

Vier jaar geleden zocht H+N+S Landschapsarchitecten naar nieuwe bedrijfssoftware voor het regelen van hun organisatorische processen. Bij de zoektocht stond een eis centraal: het nieuwe systeem moest vooral gebruiksvriendelijk zijn en aansluiten bij de visueel ingestelde medewerkers. Verder lezen

Blog Professionele Offertes maken

Potentiële opdrachtgevers een professionele en aantrekkelijke offerte aanbieden? Dat zit hem zeker niet alleen in het kostenplaatje. Aan de hand van praktische tips en een voorbeeld offerte leggen we uit hoe jij je offertes kunt verbeteren. Verder lezen

Krijg net als 2.000+ bedrijven ook Gripp op de zaak

  • Efficiënte, gestroomlijnde bedrijfsprocessen
  • Minder fouten, meer werkplezier
  • Sneller en verantwoord groeien
  • Datagedreven ondernemen

The proof of the pudding…

..is in the eating. Probeer daarom Gripp bedrijfssoftware 14 dagen kosteloos uit. Geheel vrijblijvend. En zonder beperkingen.
Probeer nu gratis