files-empty file-text2 cart coin-euro calculator stopwatch calendar mobile users cogs stats-bars star-empty bird airplane rocket video-camera facebook2 twitter rss vimeo linkedin2 menu man arrow-with-circle-right arrow-with-circle-left warning
Logo Gripp voor Social Media
WhiteWorks
wordt
Gripp!

Je account wordt aangemaakt!

Een klein momentje...

Oeps, er is iets misgegaan!

Probeer het later opnieuw.
Online bedrijfssoftware voor ieder
reclame
advies
project
communicatie
marketing
consultancy
architecten
installatie
internet
sign
bureau

Duidelijk week en dag-overzicht

Urenschrijven: een tijdrovende klus die je medewerkers het best zelf kunnen doen. Gripp bevat zowel een overzichtelijk weekoverzicht, als gedetailleerde dagoverzichten. Alle medewerkers kunnen eenvoudig zelf hun uren schrijven, en voorzien van een duidelijke omschrijving. Is iemand vergeten uren te schrijven? Gripp stuurt dan automatisch een mail ter herinnering. Zo wordt urenregistratie niet vergeten, en weet je altijd wie wanneer en hoelang aan een opdracht of taak gewerkt heeft.

Bekijk screenshot

Stopwatch voor nauwkeurige urenregistratie

Werkzaamheden die declarabel zijn registreer je tot op de minuut met de handige stopwatch-functie in Gripp. Zo worden uren geschreven direct nadat je klaar bent met het werken aan een opdracht. Ook kunnen interne werkzaamheden die niet kunnen worden doorbelast zo eenvoudig worden bijgehouden.
Bekijk screenshot

Uren fiatteren door gemachtigde

Uiteraard heb jij het laatste woord over de uren die door je medewerkers zijn geschreven. Elk uur kan afzonderlijk worden gefiatteerd, en op de uren-pagina heb je direct een helder overzicht van alle uren die nog niet gefiatteerd zijn.

Bekijk screenshot

Urenregistratie en fixed price is geen probleem

Vaak wordt werk gedaan op basis van een fixed price. Urenregistratie bij werkzaamheden op basis van een fixed price geeft jou inzicht hoe rendabel de opdracht is en zo worden prioriteiten sneller gesteld en is kostenbeheersing een stuk makkelijker!
Bekijk screenshot

Urenspecificatie naar de klant

Per opdracht kun je aangeven of er bij de facturen een urenspecificatie moet worden meegezonden of niet. Volledig automatisch! Uiteraard gaan alleen de uren de deur uit die je gefiatteerd hebt. Volledig gespecificeerde facturen worden sneller betaald, en dat is natuurlijk altijd mooi meegenomen!

Bekijk screenshot

Alles onder controle

In Gripp kun je op verschillende manieren kijken naar een planning. Naast de diverse overzichten zoals dag, week en maand, zijn er ook een aantal instellingen om informatie wel of juist niet te tonen. Zo heb jij altijd het perfecte overzicht om beslissingen te nemen!
Bekijk screenshot

Inzicht in declarabiliteit van medewerkers

Doordat jouw medewerkers hun uren schrijven in Gripp weet je precies hoelang ze met hun werkzaamheden bezig zijn geweest en hoeveel tijd daarvoor was ingepland, en weet jij daardoor direct hoe declarabel jouw medewerkers zijn!

Bekijk screenshot

Gripp maakt urenregistratie nét iets leuker

Wij weten dat het schrijven van uren een klusje is waar niet veel mensen warm voor lopen. Dit is dan ook de reden waarom wij met een knipoog de “Paardenrace” hebben gemaakt. Zo zien collega’s van elkaar wie zijn uren het beste heeft bijgehouden en worden zij gemotiveerd om ook hun uren te schrijven!

Lees meer informatie over deze gimmick op onze blogpagina.
Bekijk screenshot
Volgende onderwerp: Facturatie ⇒

Bekijk ook onze video's over dit onderwerp

Video
Uren schrijven
Video
Stopwatch

Probeer het zelf een maand lang gratis!

Duizenden mensen werken dagelijks met Gripp, en hebben hun bedrijf volledig gestroomlijnd!
Bij het aanmelden ga je akkoord met onze algemene voorwaarden.