files-empty file-text2 cart coin-euro calculator stopwatch calendar mobile users cogs stats-bars star-empty bird airplane rocket video-camera facebook2 twitter rss vimeo linkedin2 menu man arrow-with-circle-right arrow-with-circle-left warning
Logo Gripp voor Social Media
WhiteWorks
wordt
Gripp!
Je account wordt aangemaakt!
Een klein momentje...
Oeps, er is iets misgegaan!
Probeer het later opnieuw.

CRM, offertes, projectadministratie, facturatie en boekhouding, alles in één online tool!

Online bedrijfssoftware voor ieder
reclame
advies
project
communicatie
marketing
consultancy
architecten
installatie
internet
sign
bureau

Pakkende offertes die jouw klanten werkelijk overtuigen!

Met Gripp is de communicatie richting jouw klanten tot in de puntjes verzorgt. Met zelf aan te passen sjablonen en je eigen briefpapier, creëer je de prachtigste documenten!

Offertetraject met overzicht!

Vaak moet jouw aanbod worden beoordeeld door verschillende mensen in het bedrijf van jouw klant. Dit beslissingstraject kost tijd. Daarom is het handig om het overzicht te hebben in welke fase verschillende offertes zich bevinden. Gripp geeft dit overzicht! Door de handige zelf te bepalen kleurcodering zie je in een oogopslag welke offerte aandacht nodig heeft en in welke fase de offerte zit. Zo krijgt elke lead, prospect of klant de aandacht die hij nodig heeft!

Bekijk screenshot

Professionele calculaties

Met de grootste eenvoud bouw je de meest professionele offertes. In de offerte kun je per item aangeven of de werkzaamheden op basis van een vast bedrag, begroting of nacalculatie gebeuren, zodat jij en je klant precies weten wat de afspraken zijn. Ook wijzigingen die je maakt blijven bewaard, en kunnen altijd worden teruggevonden!

Voor nog meer gemak: maak gebruik van basis-offertes om veel gemaakte offertes met een druk op de knop aan te maken! Nog even de klantnaam invullen, en klaar!
Bekijk screenshot

Offertes direct online te accepteren

Wanneer je dat wilt, kunnen jouw klanten een offerte direct online accepteren. Wanneer ze dat doen, krijg jij een seintje, en kun je direct aan de slag.

Bekijk screenshot

Weet altijd hoeveel offertes er zijn gestuurd, geweigerd en geaccepteerd

Doordat in Gripp alle offertes bij worden gehouden in één systeem weet je door middel van de rapportages altijd hoeveel offertes er openstaan, geaccepteerd of geweigerd zijn.
Bekijk screenshot

Uitzonderingen? Ook daar is aangedacht!

Niet elke offerte is hetzelfde, daar is in Gripp dan ook aan gedacht! Prijsafspraken met jouw klant leg je eenvoudig vast, waardoor je sneller en zonder fouten offertes de deur uit kunt doen.

Bekijk screenshot

Koppeling met jouw website zo gemaakt!

Gripp heeft een zeer open en transparante API. Hiermee kan een developer binnen no-time offerteaanvragen via jouw website omzetten naar een offerte binnen Gripp, en automatisch versturen naar de klant. Life is easy met Gripp!

Van offerte naar opdracht met een druk op de knop!

Bij het ontvangen van een akkoord op de offerte kan deze direct worden omgezet naar een opdracht. Al je afspraken blijven behouden, en eventuele geschreven uren in het voortraject worden overgenomen. Wil je de offerte liever direct factureren? Dat is uiteraard ook mogelijk. Van offerte naar factuur binnen een enkele klik!

Overschreden budgetten zijn verleden tijd, door meer inzicht. Je offerte wordt automatisch gebruikt als budget. Wil je kunnen zien of je structureel te laag of te hoog budgetteert? Door meer overzicht budgetteer je altijd precies goed!

Bekijk screenshot
Volgende onderwerp: Opdrachten ⇒
Bekijk ook onze video's over dit onderwerp
Video
Nieuwe offerte maken
Video
Offerte omzetten naar opdracht
Video
Offerte omzetten naar factuur
Video
Offertes - Instellingen
Video
Product maken
Video
Product - instellingen

Probeer het zelf een maand lang gratis!

Gripp maakt een einde aan fouten in de projectadministratie van jouw signbedrijf.
Bovendien levert het programma een fikse tijdsbesparing op. Ervaar zelf het gemak!
Bij het aanmelden ga je akkoord met onze algemene voorwaarden.