Mag Gripp cookies plaatsen? Met deze cookies kunnen wij je website bezoek analyseren en verbeteren. Meer informatie vind je in onze privacyverklaring.
files-empty file-text2 cart coin-euro calculator stopwatch calendar mobile users cogs stats-bars star-empty bird airplane rocket video-camera facebook2 twitter rss vimeo linkedin2 menu man arrow-with-circle-right arrow-with-circle-left warning airplane
Logo Gripp voor Social Media
Je account wordt aangemaakt!
Een klein momentje...
Oeps, er is iets misgegaan!
Probeer het later opnieuw.

CRM, offertes, projectadministratie, facturatie en boekhouding, alles in één online tool!

Vriendelijke bedrijfssoftware voor het
reclame
advies
project
communicatie
marketing
consultancy
architecten
installatie
internet
sign
bureau van nu

Pakkende offertes die jouw klanten werkelijk overtuigen!

Met Gripp is de communicatie richting jouw klanten tot in de puntjes verzorgd. Met zelf aan te passen sjablonen en je eigen briefpapier, creëer je de prachtigste documenten!

Offertetraject met overzicht!

Vaak moet jouw aanbod worden beoordeeld door verschillende mensen in het bedrijf van jouw klant. Dit beslissingstraject kost tijd. Daarom is het handig om het overzicht te hebben in welke fase verschillende offertes zich bevinden. Gripp geeft dit overzicht! Door de handige zelf te bepalen kleurcodering zie je in een oogopslag welke offerte aandacht nodig heeft en in welke fase de offerte zit. Zo krijgt elke lead, prospect of klant de aandacht die hij verdient!

Bekijk screenshot

Verticale layout biedt snel overzicht

Met een druk op de knop bekijk je jouw offertes en kansen verticaal. Zo kun je je offertefases sales-gericht benaderen. Een offerte naar de volgende fase brengen is een kwestie van slepen. Daarnaast zie je door de handig indicator direct of er al een vervolgactie is ingepland. Zo blijft een offerte nooit meer te lang liggen!
Bekijk screenshot

Opvolging is een fluitje van een cent

Nabellen, notitie maken, en op naar de volgende. Met de handige timeline, die ook vanuit het overzicht benaderbaar is, wordt het opvolgen van offertes handiger dan ooit!

Bekijk screenshot

Professionele calculaties

Met de grootste eenvoud bouw je de meest professionele offertes. In de offerte kun je per item aangeven of de werkzaamheden op basis van een vast bedrag, begroting of nacalculatie moeten gebeuren, zodat jij en je klant precies weten wat de afspraken zijn. Ook wijzigingen die je maakt blijven bewaard, en kunnen altijd worden teruggevonden! Afhankelijk van je eigen wensen, kun je kiezen voor open of gesloten calculatie, zodat je klant alleen dat te zien krijgt wat relevant is.

Voor nog meer gemak: maak gebruik van basis-offertes om veel gemaakte offertes met een druk op de knop aan te maken! Nog even de klantnaam invullen, en klaar! Of neem met een druk op de knop complete groepen over uit een eerdere offerte of opdracht. Gemak dient de mens!
Bekijk screenshot

Offertes direct online te accepteren

Wanneer je dat wilt, kunnen jouw klanten een offerte direct online accepteren. Wanneer ze dat doen, krijg jij een seintje, en kun je direct aan de slag.

Bekijk screenshot

Optionele groepen en regels

Soms wil een klant wat keuzevrijheid. In Gripp kun je daarom eenvoudig groepen of regels als optioneel markeren! De klant geeft bij het online accepteren van de offerte eenvoudig aan welke optionele groepen of regels geaccepteerd moeten worden.
Bekijk screenshot

Iedereen weet waar hij aan toe is, dankzij condities!

Met condities in Gripp geef je in het gehele traject, van offerte tot factuur, aan op welke wijze een opdracht behandeld moet worden. Bijvoorbeeld of een opdracht spoed heeft. Al je medewerkers worden hiervan op de hoogte gesteld, en de facturatie wordt navenant uitgevoerd.

Bekijk screenshot

Altijd de juiste prijs!

Gripp ondersteunt het gebruik van staffelprijzen. Zo kun je je klanten altijd voorzien van de scherpste prijs! Uiteraard is het mogelijk per offerte andere prijzen te hanteren, of per klant uitzonderingen te maken. Gripp ondersteunt je waar mogelijk, door het geven van een klein waarschuwingssignaal als je prijs afwijkt.
Bekijk screenshot

Weet altijd hoeveel offertes er zijn gestuurd, geweigerd en geaccepteerd

Doordat in Gripp alle offertes bij worden gehouden in één systeem weet je door middel van de rapportages altijd hoeveel offertes er openstaan, geaccepteerd of geweigerd zijn.

Bekijk screenshot

Uitzonderingen? Ook daar is aangedacht!

Niet elke offerte is hetzelfde, daar is in Gripp dan ook aan gedacht! Prijsafspraken met jouw klant leg je eenvoudig vast, waardoor je sneller en zonder fouten offertes de deur uit kunt doen.
Bekijk screenshot

Van offerte naar opdracht met een druk op de knop!

Bij het ontvangen van een akkoord op de offerte kan deze direct worden omgezet naar een opdracht. Al je afspraken blijven behouden, en eventuele geschreven uren in het voortraject worden overgenomen. Wil je de offerte liever direct factureren? Dat is uiteraard ook mogelijk. Van offerte naar factuur binnen een enkele klik!

Overschreden budgetten zijn verleden tijd, door meer inzicht. Je offerte wordt automatisch gebruikt als budget. Wil je kunnen zien of je structureel te laag of te hoog budgetteert? Door meer overzicht budgetteer je altijd precies goed!

Bekijk screenshot

Koppeling met jouw website zo gemaakt!

Gripp heeft een zeer open en transparante API. Hiermee kan een developer binnen no-time offerteaanvragen via jouw website omzetten naar een offerte binnen Gripp, en automatisch versturen naar de klant. Life is easy met Gripp!
Bekijk ook onze video's over dit onderwerp
Video
Offertes

Probeer het zelf een maand lang gratis!

Gripp maakt een einde aan fouten in de projectadministratie van jouw bedrijf.
Bovendien levert het programma een fikse tijdsbesparing op. Ervaar zelf het gemak!