Mag Gripp cookies plaatsen? Met deze cookies kunnen wij je website bezoek analyseren en verbeteren. Meer informatie vind je in onze privacyverklaring.
files-empty file-text2 cart coin-euro calculator stopwatch calendar mobile users cogs stats-bars star-empty bird airplane rocket video-camera facebook2 twitter rss vimeo linkedin2 menu man arrow-with-circle-right arrow-with-circle-left warning airplane
Logo Gripp voor Social Media
Je account wordt aangemaakt!
Een klein momentje...
Oeps, er is iets misgegaan!
Probeer het later opnieuw.

CRM, offertes, projectadministratie, facturatie en boekhouding, alles in één online tool!

Vriendelijke bedrijfssoftware voor het
reclame
advies
project
communicatie
marketing
consultancy
architecten
installatie
internet
sign
bureau van nu

Inkoop ook onder controle

Ook de inkoop kan in Gripp worden ingeboekt. In het overzicht is direct duidelijk wanneer een factuur is binnengekomen, hoe e.e.a. betaald gaat worden, en of dat al is gebeurd.

Dankzij het flexibele rechtensysteem van Gripp kunnen de taken die gepaard gaan met het verwerken van inkoopfacturen worden verdeeld over verschillende werknemers. Zo kun je zelf de touwtjes in handen houden als het om de daadwerkelijke betalingen gaat!

Bekijk screenshot

Inkoopfacturen automatisch boeken & declareren

Inkoopfacturen boeken is gemakkelijker dan ooit. Vul een paar velden in, en je inkoop is ingevoerd. Of nog beter: laat het volledig aan Gripp over! Dankzij de inbox ontvang je inkoopfacturen volautomatisch in Gripp, en door de UBL verwerking is 99% van de factuur al voor je ingevuld! Betalingen registeren is eveneens binnen een paar klikken voor elkaar!

Stuurt jouw leverancier geen UBL mee? Geen nood! Gripp bevat krachtige Scan & Herken funcionaliteit die je flink wat tijd bespaart!

Ook zaken als treinkaartjes kunnen ingevoerd worden als inkoop. De betreffende medewerker die het treinkaartje heeft voorgeschoten kan worden opgezocht, zodat er aan het eind van een periode goed zicht is wie wat nog tegoed heeft.
Bekijk screenshot

Snel gekoppeld aan een opdracht

Inkoopfacturen kunnen gemakkelijk gekoppeld worden aan een opdracht, waarbij het zelfs mogelijk is om een inkoopfactuur te verpreiden over meerdere opdrachten.

Bekijk screenshot

Verdien ik wel wat?

Door de inkoopfacturen te koppelen aan je opdrachten, weet je tot op de cent nauwkeurig wat de brutowinst is!
Bekijk screenshot
Bekijk ook onze video's over dit onderwerp
Video
Inkoop

Probeer het zelf een maand lang gratis!

Gripp maakt een einde aan fouten in de projectadministratie van jouw bedrijf.
Bovendien levert het programma een fikse tijdsbesparing op. Ervaar zelf het gemak!