Mag Gripp cookies plaatsen? Met deze cookies kunnen wij je website bezoek analyseren en verbeteren. Meer informatie vind je in onze privacyverklaring.
files-empty file-text2 cart coin-euro calculator stopwatch calendar mobile users cogs stats-bars star-empty bird airplane rocket video-camera facebook2 twitter rss vimeo linkedin2 menu man arrow-with-circle-right arrow-with-circle-left warning airplane
Logo Gripp voor Social Media
Je account wordt aangemaakt!
Een klein momentje...
Oeps, er is iets misgegaan!
Probeer het later opnieuw.

CRM, offertes, projectadministratie, facturatie en boekhouding, alles in één online tool!

Vriendelijke bedrijfssoftware voor het
reclame
advies
project
communicatie
marketing
consultancy
architecten
installatie
internet
sign
bureau van nu

Alles in één helder pakket

Van het eerste contact met de klant, tot een gedetailleerd overzicht van jouw jaarcijfers. Hoe fijn is het om al je bedrijfsgegevens in één pakket te hebben. Met een druk op de knop door te kunnen klikken van welke opdracht die ene boeking ook alweer vandaan komt. Geen aan elkaar geknoopte losse software hier en daar, maar 100% integratie. Dat is waar Gripp naar streeft!

Bekijk screenshot

Je boekhouding automatisch op orde

Wanneer je jouw bedrijf runt met Gripp, dan is 99% van de boekhouding al gedaan. Want elke gemaakte verkoopfactuur, inkoopfactuur, of bankmutatie, is direct verwerkt in de boekhouding! En wanneer je (UBL) inkoopfacturen ook nog eens automatisch laat binnenkomen, ben je helemaal snel klaar!
Bekijk screenshot

Real-time inzicht

Het wachten op je boekhouder voor kwartaalcijfers is voorbij. Inzicht is met de Gripp boekhoudmodule real-time. Dat betekent dat je op elk moment van de dag kunt bekijken hoe jouw bedrijf er financieel voor staat!

Bekijk screenshot

Strakke prognoses

Dankzij de ingebouwde prognose-functionaliteit per grootboek, zie je precies of je nog op koers ligt. Intuïtief in gebruik, en werkt op zowel maand, kwartaal, als jaarniveau!
Bekijk screenshot

En het werkt ook nog eens makkelijk...!

Gripp is er voor ondernemers. Daarom hebben we de boekhoudmodule ontwikkeld vanuit die visie, en alles zo gemakkelijk mogelijk gehouden. Snel even kijken wat je winst is die maand? Geen probleem. Wat zijn de trends in onze omzet? Je ziet het met een druk op de knop!

Bekijk screenshot

Sneller betalingen verwerken met onze bank-koppeling

Bankmutaties kunnen moeiteloos in Gripp worden ingelezen, waardoor je altijd een correct overzicht hebt van betaalde (inkoop)facturen, en overige gemaakte kosten.
Bekijk screenshot

Loonjournaalposten zo geïmporteerd!

Gebruik je Loket of Nmbrs als salarispakket? Dan zijn je loonjournaalposten iedere maand binnen een mum van tijd geïmporteerd. Scheelt weer!

Bekijk screenshot

Klaar voor de toekomst

Gripp is klaar voor de toekomst. Met 2-niveau's van verdichtingen conform RGS, en de ondersteuning van UBL in de inkoop- en verkoopfacturen, staat niets je meer in de weg om nu, maar ook straks het maximale uit jouw Gripp omgeving te halen.
Bekijk screenshot

Gripp PlusLive-bankkoppelingen via Ponto

Zonder omkijken je laatste banktransacties automatisch in Gripp! Bespaar tijd met deze handige functie. Beschikbaar voor zowel Nederlandse als buitenlandse banken.

De koppeling vereist een abonnement op Ponto.

Bekijk screenshot

Training voor boekhouders en accountants

Speciaal voor boekhouders hebben wij een training opgezet om te leren werken met de Gripp boekhoudmodule. Alle aspecten van de boekhoudmodule, van het instellen van de beginbalans tot het maken van een auditfile, worden uitgelegd. Daarnaast zal er worden ingegegaan op de verschillen tussen Gripp en andere boekhoudpakketten.

De training is bedoeld voor ervaren boekhouders en accountants, en wordt periodiek gegeven. Meer informatie...
De boekhoudmodule is een optionele module. Bekijk voor een overzicht van al onze prijzen onze prijzenpagina.
Volgende onderwerp: Verlof ⇒

Probeer het zelf een maand lang gratis!

Gripp maakt een einde aan fouten in de projectadministratie van jouw bedrijf.
Bovendien levert het programma een fikse tijdsbesparing op. Ervaar zelf het gemak!