files-empty file-text2 cart coin-euro calculator stopwatch calendar mobile users cogs stats-bars star-empty bird airplane rocket video-camera facebook2 twitter rss vimeo linkedin2 menu man arrow-with-circle-right arrow-with-circle-left warning airplane
Logo Gripp voor Social Media
Je account wordt aangemaakt!
Een klein momentje...
Oeps, er is iets misgegaan!
Probeer het later opnieuw.

CRM, offertes, projectadministratie, facturatie en boekhouding, alles in één online tool!

Vriendelijke bedrijfssoftware voor het
reclame
advies
project
communicatie
marketing
consultancy
architecten
installatie
internet
sign
bureau van nu

Gripp voor administratie-medewerkers

Stel je een voor: geen gedoe met het werken in verschillende pakketten, geen mis-match in de aansluiting tussen je boekhoudpakket en projectmanagementsysteem, maar simpelweg alle administratie op orde in één simpel systeem. Dat kan met Gripp. De boekhouding wordt voor 90% automatisch bijgewerkt, zodat je meer tijd overhoud voor de écht belangrijke zaken: bijdragen aan inzicht!

Relaties

Offertes

Opdrachten

Taken

Uren

Facturatie

Inkoop

Rapportage

Verlof

API

Boekhouding

Overige

Alles in één helder overzicht

Al je contacten bij de hand in één overzicht. Naast je klanten, leveranciers en leads, vind je in dit overzicht ook direct alle contactpersonen. En ben je op zoek naar een specifiek persoon? Begin met typen in de zoekbox, en de resultaten worden direct gefilterd. Ook exporteren behoort uiteraard tot de mogelijkheden. Sneller werken met meer overzicht, dat kan met Gripp!

Bekijk screenshot

Direct overzicht met uitgebreide rapportages!

De rapportages van Gripp laten je snel zien hoeveel facturen er openstaan en wat de totale debiteurenstand is. Ook weet je door middel van een tijdlijn wat het verloop van je debiteurenpost is. Is jouw bedrijf aan het groeien? Ook Gripp laat je die positieve trend zien waarvan jij al wist dat die er is!
Bekijk screenshot

Betalingen sneller via iDeal

Krijg je facturen sneller betaald door gebruik te maken van iDeal! Je klanten kunnen de factuur direct betalen bij het bekijken ervan. En wanneer de factuur voldaan is, wordt er automatisch een betaling geregistreerd in Gripp. Handiger kan het niet!

Inkoopfacturen boeken & declareren

Inkoopfacturen boeken is gemakkelijker dan ooit. Vul een paar velden in, en je inkoop is ingevoerd. Betalingen registeren is eveneens binnen een paar klikken voor elkaar!

Ook zaken als treinkaartjes kunnen ingevoerd worden als inkoop. De betreffende medewerker die het treinkaartje heeft voorgeschoten kan worden opgezocht, zodat er aan het eind van een periode goed zicht is wie wat nog tegoed heeft.
Bekijk screenshot

Je cijfers automatisch op orde

Wanneer je jouw bedrijf runt met Gripp, dan is 99% van de boekhouding al gedaan. Want elke gemaakte verkoopfactuur, inkoopfactuur, of bankmutatie, is direct verwerkt in de boekhouding! En wanneer je (UBL) inkoopfacturen ook nog eens automatisch laat binnenkomen, ben je helemaal snel klaar!

Bekijk screenshot

Real-time inzicht

Het wachten op je boekhouder voor kwartaalcijfers is voorbij. Inzicht is met de Gripp boekhoudmodule real-time. Dat betekent dat je op elk moment van de dag kunt bekijken hoe jouw bedrijf er financieel voor staat!
Bekijk screenshot

En het werkt ook nog eens makkelijk...!

Gripp is er voor ondernemers. Daarom hebben we de boekhoudmodule ontwikkeld vanuit die visie, en alles zo gemakkelijk mogelijk gehouden. Snel even kijken wat je winst is die maand? Geen probleem. Wat zijn de trends in onze omzet? Je ziet het met een druk op de knop!

Bekijk screenshot

Heb Gripp in de hand... letterlijk!

Met de mobiele app van Gripp, heb je vrijwel het gehele pakket niet alleen op je desktop tot je beschikking, maar ook op je tablet of smartphone. Toch nog even die rapportages bekijken aan het eind van de dag? Dat kan vanaf nu gewoon vanuit de luie stoel!
Bekijk screenshot

Overal te gebruiken!

De Gripp app maakt gebruik van de nieuwste internettechnologie om te doen wat het moet doen. Dat betekent dat de Gripp app op vrijwel alle mobiele apparaten moeiteloos werkt. Zoals altijd geldt: mocht jij een probleem ondervinden, aarzel niet en stuur ons even een mailtje op support@gripp.com.

Bekijk screenshot
Volgende onderwerp: Directie ⇒

Probeer het zelf een maand lang gratis!

Gripp maakt een einde aan fouten in de projectadministratie van jouw bedrijf.
Bovendien levert het programma een fikse tijdsbesparing op. Ervaar zelf het gemak!