Het beste van beide werelden

Gripp + Exact Online

De accountant geeft de voorkeur aan werken met Exact Online, maar als ondernemer wil jij alle bedrijfsinformatie op één plek hebben. Dat geeft inzicht. Met de koppeling tussen Exact Online en Gripp, werken ondernemers en accountants moeiteloos samen.
  • Behoud van workflow zonder dataverlies
  • Geen handmatige invoer van data
  • Bekijk opbrengsten direct in Gripp
Probeer gratis

Waar Exact Online je ondersteunt bij je boekhouding en financieel management, biedt Gripp een complete oplossing voor projectmanagement, urenregistratie, offertes, facturatie, rapportage en meer. Met deze koppeling draait iedere afdeling op maximale efficiëntie. Bespaar tijd dankzij automatische gegevensoverdracht en blijf altijd up-to-date met real-time synchronisatie, waardoor je als ondernemer sneller en slimmer beslissingen kunt nemen. Klaar voor een soepelere workflow en verbeterde resultaten?

Automatisch de slimste

Genereer facturen in Gripp op basis van het gewerkte aantal uren en synchroniseer de informatie direct naar Exact Online voor een boekhouding die altijd up-to-date is. Factuur betaald? De openstaande postenlijst is al bijgewerkt. Wel zo makkelijk! 

Bespaar kostbare tijd

Niemand heeft meer tijd voor handmatige invoer van data of het handmatig bijwerken van openstaande posten. De synchronisatie tussen Gripp en Exact Online zorgt ervoor dat beide programma’s altijd up-to-date zijn. Factuur betaald? Dan staan de cijfers in de administratie en is de openstaande postenlijst in Gripp bijgewerkt. Quick and easy.

Krijg net als 2.000+ bedrijven ook Gripp op de zaak

  • Efficiënte, gestroomlijnde bedrijfsprocessen
  • Minder fouten, meer werkplezier
  • Sneller en verantwoord groeien
  • Datagedreven ondernemen

The proof of the pudding…

..is in the eating. Probeer daarom Gripp bedrijfssoftware 14 dagen kosteloos uit. Geheel vrijblijvend. En zonder beperkingen.
Probeer nu gratis