“Voorheen maakten wij gebruik van iets soortgelijks, maar dat pakket was lang niet zo flexibel.”

Studio Doen! is een reclamestudio dat is gespecialiseerd in grafisch ontwerp en grafische producties. Studio Doen! opereert vanuit Creative Valley Utrecht en werkt sinds begin 2013 met Gripp. Project manager Patrick Huisman vertelt waarom zij met Gripp werken.

“Nadat Marcel langs was geweest bleek Gripp het ei van Columbus te zijn, er zat alles in wat we nodig hadden”

Patrick begint zijn verhaal door te vertellen dat Studio Doen! voorheen met de CRM-software van een concurrent werkte, een programma dat volgens hem niet goed aansloot op wat Studio Doen! wilde: “Voorheen maakte wij gebruik van iets soortgelijks, maar dat pakket was voor ons niet flexibel genoeg. Toen ben ik opzoek gegaan naar een alternatief. Het pakket moest door meerdere gebruikers te gebruiken zijn en ook beschikbaar zijn voor Macintosh. Ik heb destijds naar een administratieprogramma gekeken. Hier moest ik echter een paar duizend euro in investeren, iets wat wij niet wilden. Via een folder ben ik daarna met Gripp bekend geraakt. Toen heb ik een afspraak gemaakt met Marcel, medeoprichter van Gripp. Nadat Marcel langs was geweest bleek Gripp het ei van Columbus te zijn, er zat alles in wat we nodig hadden.

“Ik krijg per week wel 10 tot 20 opdrachten binnen, in het oude systeem had ik dit nooit kunnen verwerken, nu heb ik binnen 2 minuten mijn order klaar”

Patrick vertelt vervolgens dat Studio Doen! Gripp voornamelijk gebruikt voor het verwerken van orders en het maken van offertes: “Ik krijg per week wel 10 tot 20 opdrachten binnen, in het oude systeem had ik dit nooit kunnen verwerken, nu heb ik binnen 2 minuten mijn order klaar. Omdat wij in de creatieve industrie veel deadlines hebben willen wij ons voornamelijk bezig houden met ons vak en back office werkzaamheden mogen daarom niet te veel tijd in nemen, Gripp maakt dit mogelijk.”

“Ook kunnen mijn klanten meekijken en zien wat de status van de order is, iets wat ook erg handig is”

Het snel maken van orders wordt bereikt door gebruik te maken van menuprijzen. Patrick vertelt dat veel producten een vaste prijs hebben en daardoor met 2 klikken een order is opgesteld: “Verschillende producties hebben vaste prijzen. Doordat deze zijn ingevoerd in Gripp kan ik met een paar klikken mijn orders maken. Ook kunnen mijn klanten meekijken en zien wat de status van de order is, iets wat ook erg handig is.”

Meer ervaringen van Gripp gebruikers

Gripp is een pakket wat je prikkelt om actie te ondernemen

Christiaan de Jong

Eigenaar Haan reclamewerk

Net als 2.000+ bedrijven ook jouw zaken in zicht?

  • Efficiënte, gestroomlijnde bedrijfsprocessen
  • Minder fouten, meer werkplezier
  • Sneller en verantwoord groeien
  • Datagedreven ondernemen

The proof of the pudding…

..is in the eating. Probeer daarom Gripp bedrijfssoftware 14 dagen kosteloos uit. Geheel vrijblijvend. En zonder beperkingen.
Probeer nu gratis