Het ei van Columbus

Studio Doen! is een reclamestudio, gespecialiseerd in grafisch ontwerp en grafische producties. Het bedrijf opereert vanuit Creative Valley Utrecht en werkt sinds begin 2013 met Gripp. Project manager Patrick Huisman vertelt waarom zij met Gripp werken.

Patrick: “Voorheen gebruikte we iets soortgelijks, maar dat pakket was voor ons niet flexibel genoeg. Toen ben ik opzoek gegaan naar een alternatief. Het pakket moest door meerdere gebruikers te gebruiken zijn en ook beschikbaar zijn voor Macintosh. Ik heb destijds naar een administratieprogramma gekeken. Hier moest ik echter een paar duizend euro in investeren, iets wat wij niet wilden. In een folder ben ik daarna Gripp tegen gekomen. Nadat Marcel langs was geweest bleek Gripp het ei van Columbus te zijn. Er zat alles in wat we nodig hadden.

 “Gripp bleek het ei van Columbus te zijn, er zat alles in wat we nodig hadden”

Orders snel verwerkt

Gripp wordt voornamelijk gebruikt voor het verwerken van orders en het maken van offertes: “Ik krijg per week wel 10 tot 20 opdrachten binnen. In het oude systeem had ik dit nooit kunnen verwerken. Nu heb ik binnen 2 minuten mijn order klaar. Omdat we veel deadlines hebben, willen we ons voornamelijk bezig houden met ons vak. Back office werkzaamheden mogen daarom niet te veel tijd in nemen. Gripp maakt dit mogelijk.”

Menuprijzen en meekijken

Het snel maken van orders is mogelijk door gebruik te maken van menuprijzen. Patrick: “Veel producten hebben een vaste prijs. Daardoor is een order met 2 klikken opgesteld: “Verschillende producties hebben vaste prijzen. Doordat deze zijn ingevoerd in Gripp kan ik in een paar klikken mijn orders maken. Klanten kunnen meekijken en zien wat de status van de order is. Dat is ook erg handig.”

Meer ervaringen van Gripp gebruikers

Gripp is een pakket wat je prikkelt om actie te ondernemen

Christiaan de Jong

Eigenaar Haan reclamewerk

Krijg net als 2.000+ bedrijven ook Gripp op de zaak

  • Efficiënte, gestroomlijnde bedrijfsprocessen
  • Minder fouten, meer werkplezier
  • Sneller en verantwoord groeien
  • Datagedreven ondernemen

The proof of the pudding…

..is in the eating. Probeer daarom Gripp bedrijfssoftware 14 dagen kosteloos uit. Geheel vrijblijvend. En zonder beperkingen.
Probeer nu gratis