Beheerst chaos je projecten? Krijg grip!

  • Weet voortaan precies waar je teamleden mee bezig zijn
  • Maak visuele planning voor meer overzicht
  • Koppel taken direct aan agenda's van teamleden

Taken aanmaken en verdelen

Een project bestaat bijna altijd uit meerdere taken. In Gripp wijs je deze taken snel toe aan de medewerkers in je team. De handige planning software van Gripp maakt het mogelijk om met kleurcodering een status toe te kennen aan iedere taak. Hierdoor is het in een oogopslag duidelijk wie wat, wanneer doet en hoe het project ervoor staat.

Plannen zoals jij dat wilt

Een goede planning brengt orde in je team en biedt duidelijkheid. Flexibiliteit is echter ook cruciaal. Daarom heeft elke medewerker een persoonlijk overzicht en agenda op dag-, week- en maandniveau. Dit zorgt voor helderheid over de taken. Als een andere taak plotseling prioriteit krijgt, kun je deze eenvoudig naar de gewenste plek slepen en past de planning zich automatisch aan.

Maak taken afhankelijk

zaken. Je bepaalt nauwkeurig wanneer welke taken worden uitgevoerd. Als een taak afhankelijk is van een andere taak, kun je in Gripp instellen dat deze pas wordt aangepakt na voltooiing van de gekoppelde taak of na acceptatie van de offerte.

De planning als dashboard

De planning kun je fullscreen tonen op de werkplaats of op een andere centrale plek. In een oogopslag weet dan iedereen wat er gedaan moet worden en heb je direct zicht op de capaciteit.

Verticale weergave

Met de verticale lay out optie kun je snel een taak van bijvoorbeeld ‘todo’ naar ‘in progress’ slepen. Zo weet iedereen waar het project staat.

Taken omzetten naar uren

Aan het einde van de dag kun je met één druk op de knop alle ingeplande taken omzetten naar uren. Geen berekeningen meer nodig en meer tijd over om te besteden aan jouw klanten.

Aanpasbaar aan jouw wensen

In Gripp kun je op verschillende manieren kijken naar een planning. Naast de diverse overzichten zijn er ook mogelijkheden om informatie wel of juist niet te tonen. Zo heb jij altijd het perfecte overzicht om beslissingen te nemen!

Charlotte Backx Eigenaar bij Door Lotje Getikt
Ik vind het fantastisch dat Gripp werkt met overzichtelijke blokken en kleuren. Dat helpt mij beter plannen.”

Krijg net als 2.000+ bedrijven ook Gripp op de zaak

  • Efficiënte, gestroomlijnde bedrijfsprocessen
  • Minder fouten, meer werkplezier
  • Sneller en verantwoord groeien
  • Datagedreven ondernemen

The proof of the pudding…

..is in the eating. Probeer daarom Gripp bedrijfssoftware 14 dagen kosteloos uit. Geheel vrijblijvend. En zonder beperkingen.
Probeer nu gratis