Alle integraties

VionA

Met de koppeling tussen VionA en Gripp verbreed je mogelijkheden op het gebied van automatisering. Binnen Gripp zijn er al veel zaken die je kunt automatiseren zoals het aanmaken van facturen, het genereren en digitaal accorderen van offertes, het plannen van taken waarmee automatisch de capaciteitsplanning wordt gemaakt en nog veel meer. Toch kan het zijn dat er meer repeterende zaken voorkomen in je bedrijf dan waar je in eerste instantie aan denkt. De koppeling met VionA maakt het dan mogelijk om deze repeterende handelingen te automatiseren.

Uitgebreide mogelijkheden dankzij automatisering

Automatisering levert tijd op en met de koppeling tussen Gripp en VionA zijn er genoeg mogelijkheden die je nog meer tijd opleveren. Bijvoorbeeld wanneer je Gripp wilt gebruiken voor het maken van facturen, maar je uren nog registreert in andere software dan kun je met VionA een koppeling leggen tussen deze twee pakketten waardoor de uren, die je registreert in pakket X, ook in Gripp komen te staan. Zo kun je alsnog automatisch facturen genereren zonder dat er handmatig dubbel werk verricht hoeft te worden.

Automation flow Gripp met VionA

Wat biedt de koppeling tussen Gripp en VionA nog meer:

– Automatische mails versturen bij ontbrekende gegevens. Bijv: een herinnering voor het registreren van werkuren voor personen die dat nog niet hebben gedaan

– Automatische export van data

– Automatische import van data

– Controlelijsten voor openstaande taken creëren en versturen per mail

– Automatische opvolging geven aan verstuurde offertes

– Klik hier voor meer informatie over de mogelijkheden van VionA

Gerelateerde artikelen

Krijg net als 2.000+ bedrijven ook Gripp op de zaak

  • Efficiënte, gestroomlijnde bedrijfsprocessen
  • Minder fouten, meer werkplezier
  • Sneller en verantwoord groeien
  • Datagedreven ondernemen

The proof of the pudding…

..is in the eating. Probeer daarom Gripp bedrijfssoftware 14 dagen kosteloos uit. Geheel vrijblijvend. En zonder beperkingen.
Probeer nu gratis