Gripp, jouw zaken in zicht

Gripp bedrijfssoftware geeft jou direct inzicht in al je zaken. Van CRM tot sales, van planning tot urenregistratie. Allemaal in één softwarepakket. Zo heb je al snel je doelen in zicht , en de top, en gezelligheid, en succes maar ook ontspanning. Hoe je al die inzichten krijgt? Dat leggen we graag aan je uit..
Succes in zicht - Gripp

Inzicht in je relatiebeheer
Succes in zicht

Met Gripp heb je al je contacten – klanten, leveranciers, prospects etc. – bij de hand in één helder overzicht. Dankzij de handige zoekbalk vind je snel diegene waar je naar op zoek bent. Ook leg je middels de timeline alle acties per relatie vast. Zo weet het hele team altijd wat er speelt. Het succes is al in zicht! Ons CRM systeem kan trouwens nog veel meer..
Ontdek CRM
Gezelligheid in zicht - Gripp

Inzicht in je sales
Gezelligheid in zicht

In één helder overzicht maakt Gripp de sales pipeline inzichtelijk. Neem nou onze offerte-templates: je maakt gewoon één keer een strak template dat je eindeloos kan hergebruiken. Dat werkt niet alleen super makkelijk, maar scheelt je ook veel tijd. Zo kan je snel door met andere zaken. De vrijdagmiddagborrel bijvoorbeeld! We leggen je graag meer uit over alle sales & offerte functionaliteiten.
Ontdek sales

Inzicht in je urenregistratie
Ontspanning in zicht

Met onze handige urenweergave heb jij direct inzicht in jouw urenregistratie. Zo weet je precies welke collega’s hun uren geschreven hebben, en wie er weer eens achter de feiten aan lopen.. De automatische notificaties zorgen ervoor dat iedereen uit het team altijd herinnerd wordt wanneer er nog wat uren missen. Dat scheelt jou weer gedoe. Handig toch? De ontspanning is al in zicht!
Ontdek urenregistratie
Doelen in zicht - Gripp

Inzicht in je facturatie
Doelen in zicht

In het opdrachtenoverzicht van Gripp heb jij op elk moment direct inzicht in de waarde van je lopende opdrachten. Zo weet je altijd in welke fase een project zich bevindt en kan je op tijd collega’s aan hun mouw trekken of contact opnemen met klanten. Gripp helpt je om het overzicht te bewaren en dichter bij je financiële doelen te komen. Maar je kan nog veel meer in dit gedeelte van ons softwarepakket.
Ontdek facturatie
Top in zicht - Gripp

Inzicht in je rapportage
De top in zicht

De forecasts in Gripp geven jou direct inzicht in je rapportages. Ze voorspellen aan de hand van gegevens uit het verleden hoe de toekomst eruit gaat zien. Dat maakt het geen magische glazen bol trouwens, maar we helpen je graag met anticiperen op de toekomst. Zo is de top al in zicht! Meer weten over aan de slag gaan met je data in ons pakket?
Ontdek rapportages en forecasting

We geven je zo veel mogelijk antwoorden

De bedrijfssoftware van Gripp is bedoeld voor dienstverleners, voornamelijk in de creatieve industrie. Denk hierbij aan marketingbureaus, reclamebureaus, architectenbureaus, signbureaus, PR bureaus, contentbureaus maar ook adviesbureaus en onderzoeksbureaus. Ben jij een – creatieve – dienstverlener maar twijfel je of Gripp bij jou past? Neem dan contact met ons op voor vrijblijvend advies.

Gripp heeft diverse prijsplannen afhankelijk van de functionaliteiten en het aantal gebruikers. Hierdoor zijn de kosten per maand voor iedere organisatie verschillend. Bekijk hier de actuele tarieven per gebruiker.

Gebruik je al andere bedrijfssoftware maar wil je overstappen naar Gripp? Dat is makkelijker dan je denkt! Dankzij onze datamigratie opties is een overstap zo geregeld. Je kunt dit natuurlijk zelf doen door je data te exporteren uit je huidige pakket en te importeren naar Gripp óf je kunt het een van onze experts laten regelen. Bekijk hier de kosten voor een datamigratie. 

Dit bureau ging je al voor..

Door alles inzichtelijk te maken, weet je waar je aan toe bent.

Victor Ribot

Manager bij Happy Group

Waarom Gripp?

Gripp is een alles-in-één pakket wat het overzicht weer terugbrengt in jouw organisatie. Inzicht in je relaties met CRM, perfecte offertes met één druk op de knop, urenregistratie met automatische notificaties en altijd direct duidelijkheid over de status van lopende projecten. En dat is nog maar het begin.
  • Snelle support, binnen 1 uur een reactie
  • Niet tevreden, geld terug garantie
  • Klanten geven ons gemiddeld een 9,3

Liever eerst alle functies bekijken?

Doe de tour en ontdek alle functies van Gripp. Heb je vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!
Bekijk alle Gripp functies

The proof of the pudding…

is in the eating. Probeer daarom Gripp gewoon 14 dagen kosteloos uit. Geheel vrijblijvend. En zonder beperkingen. Aan de slag!
Probeer nu gratis Geen creditcard nodig. Geen gedoe.
CRM

Koester je klanten

Al je contacten bij de hand in één overzicht. Naast de status van klanten, leveranciers, partners en leads, vind je in dit overzicht ook direct alle contactpersonen.
Sales en Offertes

Creëer 100% kansen

Met Gripp is de communicatie richting jouw klanten tot in de puntjes verzorgd. Met zelf aan te passen sjablonen en je eigen briefpapier creëer je de prachtigste documenten!
Uren, inkoop, planning

Houd projecten in de hand

Uren schrijven binnen een handomdraai, controle houden over je inkoop en gripp houden op de planning. Cruciaal voor iedere dienstverlener, een fluitje van een cent met Gripp.
Facturen

Verzilver je inspanningen

Facturen, afkomstig van een offerte, opdracht, of handmatig aangemaakt, verlies je nooit meer onbedoeld uit het oog! Je wordt altijd op de hoogte gehouden van de status van de factuur via een zelf in te stellen facturatiepad.
Boekhouding

Cijfers, geen discussies

Van het eerste contact met de klant, tot een gedetailleerd overzicht van jouw jaarcijfers. Hoe fijn is het om al je bedrijfsgegevens in één pakket te hebben. Liever niet boekhouden in Gripp? Koppel dan eenvoudig met jouw favoriete pakket.
Rapportage

Overzicht en inzicht

Gripp geeft je alle mogelijke inzichten die je zoekt. De krachtige rapportages zorgen ervoor dat jij nooit meer beslissingen moet nemen op onderbuikgevoel.

Krijg net als 2.000+ bedrijven ook Gripp op de zaak

  • Efficiënte, gestroomlijnde bedrijfsprocessen
  • Minder fouten, meer werkplezier
  • Sneller en verantwoord groeien
  • Datagedreven ondernemen

The proof of the pudding…

..is in the eating. Probeer daarom Gripp bedrijfssoftware 14 dagen kosteloos uit. Geheel vrijblijvend. En zonder beperkingen.
Probeer nu gratis