Mag Gripp cookies plaatsen? Met deze cookies kunnen wij je website bezoek analyseren en verbeteren. Meer informatie vind je in onze privacyverklaring.
files-empty file-text2 cart coin-euro calculator stopwatch calendar mobile users cogs stats-bars star-empty bird airplane rocket video-camera facebook2 twitter rss vimeo linkedin2 menu man arrow-with-circle-right arrow-with-circle-left warning airplane
Logo Gripp voor Social Media
Je account wordt aangemaakt!
Een klein momentje...
Oeps, er is iets misgegaan!
Probeer het later opnieuw.

CRM, offertes, projectadministratie, facturatie en boekhouding, alles in één online tool!

Vriendelijke bedrijfssoftware voor het
reclame
advies
project
communicatie
marketing
consultancy
architecten
installatie
internet
sign
bureau van nu

Overzicht en tijdsbesparing voor SowiesoHelder

Afbeelding

Over SowiesoHelder

Website: sowiesohelder.nl
Branche: Communicatiebureau
Gebruikt Gripp sinds: 2014
Waarom Gripp?
Overzichtelijk, tijdsbesparend, goede communicatie
Joost van Iperen van SowiesoHelder vond in Gripp een overzichtelijk en tijdbesparend systeem. Belangrijke eisen voor het communicatiebureau dat met meerdere partijen in Gripp werkt. “In de vijf jaar dat we met Gripp samenwerken, hebben we ons hele werkproces bij hen geïntegreerd. Het vertrouwen is er gewoon.”

Slim gevonden

Joost wilde tijdens hun zoektocht naar software niet zomaar geloven wat leveranciers over hun perfecte product zeiden. Daarom koos hij voor een aanpak waarmee de waarheid direct naar boven kwam. “Hun klanten weten exact te vertellen of de software goed werkt, waar de problemen liggen en of de samenwerking soepel of stroef verloopt. Brutaal belde ik de referenties op de websites op. Gripp stak er na alle belrondes met kop en schouders bovenuit.”

Denken mee met de klant

Joost stelde een eisenlijst op waar Gripp ruimschoots aan voldeed. Zo was een vereiste dat het bedrijf meedenkt met de klant. “Gripp onderscheidt zich door altijd uit te gaan van de gebruiker. De vijf jaar dat we hun systeem gebruiken, zien we dat alle vragen worden opgepakt. Een overzichtelijker dashboard, een completer boekhoudsysteem. Zelfs nu wordt actie ondernomen voor een nieuwe wens. Dat maakt Gripp een betrouwbare partner.”

Sneller

Het gehele werkproces van SowiesoHelder vindt plaats in Gripp. Zo is het verzenden van offertes, aanmaken van opdrachten, verdelen van taken, de administratie en de boekhouding volledig geïntegreerd. “Toen onze administratie en boekhouding nog gescheiden waren, duurde het werkproces gewoonweg langer. Dankzij de samenvoeging in Gripp scheelt ons dat nu zo’n zes uur werk per week. Zo houden we meer tijd over voor het creëren van onderscheidend werk voor onze klanten.”

Super overzichtelijk

Overzicht houden is key bij het communicatiebureau. “We creëren creatieve campagnes met diverse partijen, zoals designers en content creators. Dat vraagt om een systeem waarmee onze projectmanagers alles scherp in de gaten kunnen houden, zoals de kosten en het aantal gewerkte uren. Met Gripp zien zij en ik in één oogopslag wat de stand van zaken is.”

Altijd contact

Joost pakt liever de telefoon als hij een vraag heeft, dan dat hij een mail stuurt. “De helpdesk is altijd bereikbaar en schakelt snel. Zo kan ik direct weer door met mijn werk. Bovendien snapt Gripp het belang van communicatie en houden ze klanten altijd goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en belangrijke updates. Het maakt hun nieuwsbrief een van de weinigen die ik daadwerkelijk lees.”
Ontdek hoe wij ook jouw werkprocessen sneller en efficiënter maken.

Start proefperiode

Zomaar wat dingen die klanten tegen ons zeggen...

"Voor ons als sign-maker kan ik zeggen: Gripp fits like a glove!"

"Gripp is bij ons echt de 'ruggengraat' voor het hele bureau."

"Het geeft een hoop rust in je hoofd. Ik heb nu eindelijk overzicht!"

"We hebben alle functionaliteit voor het runnen van een bureau volledig nu geïntegreerd: van lead tot jaarrekening."

"Gripp luistert naar de klant en verwerkt feedback écht in updates."

"Snel in gebruik door de intuïtieve gebruikersinterface. We waren binnen één dag gewend!"

"Support denkt met je mee. Snelle reactietijd op vragen, aanpassingen, advies over bedrijfsvoering, etc."

Probeer het zelf een maand lang gratis!

Gripp maakt een einde aan fouten in de projectadministratie van jouw bedrijf.
Bovendien levert het programma een fikse tijdsbesparing op. Ervaar zelf het gemak!