Alle artikelen

Webinar Gripp x Callvoip: Haal het maximale uit je salesgesprekken

Wanneer je belt met een klant of prospect wil je deze zo goed mogelijk kunnen bedienen. Als je meer weet over de persoon aan de andere kant van de lijn wordt dat al stukken makkelijker. Met die informatie kun je betere salesgesprekken voeren en inspelen op kansen. Daarom wil je deze informatie vastleggen en weer beschikbaar kunnen maken bij inkomende en uitgaande gesprekken.

Met de slimme telefonie van Callvoip in combinatie met de efficiënte bedrijfssoftware van Gripp, is het mogelijk om klantgegevens uit Gripp inzichtelijk te maken in de ‘pop-up bubble’ van Callvoip wanneer je belt of gebeld wordt door een van je relaties. Hierbij heb je direct inzicht in de klantkaart en weet je meteen wie je voor je hebt. Zelfs bij een eerste contact moment! Natuurlijk kies je zelf welke gegevens jij wilt inzien.

Tijdens het webinar: ‘Haal het maximale uit je salesgesprekken‘ op donderdag 21 april van 11:00 tot 11:30 uur, vertellen we je hoe je de kracht van Gripp en Callvoip combineert zodat je niet langer sales kansen misloopt.

Tijdens het webinar komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Hoe je Gripp en Callvoip inzet voor betere salesgesprekken.
  • Hoe je relevante klantgegevens beschikbaar maakt.
  • Hoe je meer efficiëntie behaalt in je teamwork.
  • Hoe de koppeling je werk uit handen neemt.
  • Hoe blij jouw klant of prospect is met je voorbereiding en snelheid.

Dus wil jij ook geen sales kansen meer laten liggen en relevante klantinformatie snel beschikbaar maken voor jou en je team? Meld je dan aan voor het webinar ‘Haal het maximale uit je salesgesprekken’ via onderstaand formulier.

Webinar terugkijken

Wil je het webinar “Gripp x Callvoip: haal het maximale uit je salesgesprekken” terugkijken? Vul hieronder je gegevens in om het webinar terug te kijken.

Krijg net als 2.000+ bedrijven ook Gripp op de zaak

  • Efficiënte, gestroomlijnde bedrijfsprocessen
  • Minder fouten, meer werkplezier
  • Sneller en verantwoord groeien
  • Datagedreven ondernemen

The proof of the pudding…

is in the eating. Probeer daarom Gripp bedrijfssoftware 14 dagen kosteloos uit. Geheel vrijblijvend. En zonder beperkingen. Aan de slag!
Probeer nu gratis

Geen creditcard nodig. Geen gedoe.