Mag Gripp cookies plaatsen? Met deze cookies kunnen wij je website bezoek analyseren en verbeteren. Meer informatie vind je in onze privacyverklaring.
files-empty file-text2 cart coin-euro calculator stopwatch calendar mobile users cogs stats-bars star-empty bird airplane rocket video-camera facebook2 twitter rss vimeo linkedin2 menu man arrow-with-circle-right arrow-with-circle-left warning airplane
Logo Gripp voor Social Media
Je account wordt aangemaakt!
Een klein momentje...
Oeps, er is iets misgegaan!
Probeer het later opnieuw.

CRM, offertes, projectadministratie, facturatie en boekhouding, alles in één online tool!

Vriendelijke bedrijfssoftware voor het
reclame
advies
project
communicatie
marketing
consultancy
architecten
installatie
internet
sign
bureau van nu

Slim zoeken in Gripp met de filterfunctie

Geplaatst op 22 juli 2019 door Marcel
Zie je door alle opdrachten, facturen en relaties het bos niet meer? Vind dan je weg terug met onze filterfunctie. Zo kun je slim zoeken op alle aangemaakte opdrachten in de afgelopen week. Of zie je in één oogopslag alle offertes boven de €1000,-. Ontdek de mogelijkheden van deze handige functie.
De filterfunctie vind je in Gripp terug als een trechter icoon, bovenin naast de titel van de pagina (o.a. Relaties / Offertes / Opdrachten / Facturen). Klik hierop, kies voor ‘filter maken’ en vul hier de voorwaarden in, zoals contactpersoon, onderwerp of relatiesoort. Kies als laatste stap voor ‘filteren’ en je ziet jouw zoekopdracht direct terug in Gripp.

Inzicht in leverdatum opdrachten

Opdrachten hebben vaak een leverdatum waarop ze gereed dienen zijn. Met de filterfunctie zie je snel terug welke opdracht de komende week opgeleverd moeten worden. Voer hiervoor het filter leverdatum ligt (relatief) tussen vandaag en over een week in. Gebruik je dit wekelijks? Bewaar de ingestelde filters voor de leverdatum dan eenvoudig met ‘filter opslaan’. Vervolgens krijg je het overzicht met een druk op de knop in Gripp te zien.
Afbeelding

Slim zoeken in relaties

Stel, je hebt het gevoel dat veel opdrachtgevers uit de commerciële sector komen terwijl jullie dit jaar juist targetten op ICT-bedrijven. Ontdek met de filterfunctie of jouw gevoel overeenkomt met de feiten. Voer de door jou gecreëerde tag ‘commercieel’ en ‘ICT’ en de periode januari 2019 tot en met heden in bij ‘Relaties’. Daarna zie je in een overzicht terug hoeveel commerciële en ICT-bedrijven dit jaar nieuwe klant zijn geworden bij jullie. Van dit overzicht kun je weer gemakkelijke een export maken naar Excel.
Afbeelding

Filter je facturen

Het is fijn om overzicht te hebben in facturen. Zo wil je ongetwijfeld weten hoeveel facturen je in 2019 stuurde en dit vergelijken met 2018 en 2017. Ook hier helpt de filterfunctie je uit de brand. Maak in dit geval een filter aan bij facturen en geef aan in welke periode je wilt zoeken. En zo zie je door slim te zoeken alles weer in een handig overzicht terug.
Zoek slimmer in Gripp met de filterfunctie. Meer slimme technieken op doen? Volg een training en maak jezelf helemaal wegwijs binnen Gripp.

Ontdek onze trainingen

Probeer het zelf een maand lang gratis!

Gripp maakt een einde aan fouten in de projectadministratie van jouw bedrijf.
Bovendien levert het programma een fikse tijdsbesparing op. Ervaar zelf het gemak!