Mag Gripp cookies plaatsen? Met deze cookies kunnen wij je website bezoek analyseren en verbeteren. Meer informatie vind je in onze privacyverklaring.
files-empty file-text2 cart coin-euro calculator stopwatch calendar mobile users cogs stats-bars star-empty bird airplane rocket video-camera facebook2 twitter rss vimeo linkedin2 menu man arrow-with-circle-right arrow-with-circle-left warning airplane
Logo Gripp voor Social Media
Je account wordt aangemaakt!
Een klein momentje...
Oeps, er is iets misgegaan!
Probeer het later opnieuw.

CRM, offertes, projectadministratie, facturatie en boekhouding, alles in één online tool!

Vriendelijke bedrijfssoftware voor het
reclame
advies
project
communicatie
marketing
consultancy
architecten
installatie
internet
sign
bureau van nu

Overkoepelende projecten en offertekansen!

Geplaatst op 31 januari 2020 door Jack
Aankomende weekend wordt Gripp weer voorzien van een update. We hebben een hoop feedback op de gloednieuwe Gripp Plus rapportages verwerkt, en ondertussen offertekansen en projecten toegevoegd aan Gripp.

Overkoepelende projecten (Gripp Plus)

Binnen Gripp werk je met offertes en opdrachten. Na de update van dit weekend wordt het mogelijk om deze samen te voegen onder een overkoepelend project. Zo kun je op eenvoudige wijze projecten die bij elkaar horen monitoren en een totaalbudget toewijzen. Je leest alles over de nieuwe overkoepelende projecten op onze supportpagina. Je kunt toegang tot de projecten beheren via de rechtenprofielen.
Afbeelding

Offertekansen

Een enkele notitie is vaak te weinig, maar een volledige offerte nog te veel van het goede. Vandaar de wens van veel klanten om op een snelle manier een kans te registeren binnen Gripp. Zie daar: Offertekansen! Met slechts een paar velden om te vullen, in combinatie met een totaalbedrag, verlies je mogelijke kansen niet meer uit het oog! Naar mate de interesse van je klant groeit, kun je de kans met een druk op de knop omzetten naar een offerte, verder vullen met details, en opsturen!

Extra kolommen opdrachtoverzicht

Het opdrachtoverzicht is uitgebreid met een aantal extra kolommen. Zo kun je nu in een oogopslag zien wat de voortgang is qua uren, inkoop en facturatie, zowel als percentage-indicator, als cijfermatig. Je stelt zelf eenvoudig de gewenste weergave in door op het kleine tandwieltje te klikken rechtsboven het opdrachtenoverzicht.
Afbeelding

Probeer het zelf een maand lang gratis!

Gripp maakt een einde aan fouten in de projectadministratie van jouw bedrijf.
Bovendien levert het programma een fikse tijdsbesparing op. Ervaar zelf het gemak!