Alle artikelen

Overkoepelende projecten en offertekansen!

Binnen Gripp werk je met offertes en opdrachten. Na de update van dit weekend wordt het mogelijk om deze samen te voegen onder een overkoepelend project. Zo kun je op eenvoudige wijze projecten die bij elkaar horen monitoren en een totaalbudget toewijzen. Je leest alles over de nieuwe overkoepelende projecten op onze supportpagina. Je kunt toegang tot de projecten beheren via de rechtenprofielen.

Afbeelding

Offertekansen

Een enkele notitie is vaak te weinig, maar een volledige offerte nog te veel van het goede. Vandaar de wens van veel klanten om op een snelle manier een kans te registeren binnen Gripp. Zie daar: Offertekansen! Met slechts een paar velden om te vullen, in combinatie met een totaalbedrag, verlies je mogelijke kansen niet meer uit het oog! Naar mate de interesse van je klant groeit, kun je de kans met een druk op de knop omzetten naar een offerte, verder vullen met details, en opsturen!

Extra kolommen opdrachtoverzicht

Het opdrachtoverzicht is uitgebreid met een aantal extra kolommen. Zo kun je nu in een oogopslag zien wat de voortgang is qua uren, inkoop en facturatie, zowel als percentage-indicator, als cijfermatig. Je stelt zelf eenvoudig de gewenste weergave in door op het kleine tandwieltje te klikken rechtsboven het opdrachtenoverzicht.

Afbeelding

Krijg net als 2.000+ bedrijven ook Gripp op de zaak

  • Efficiënte, gestroomlijnde bedrijfsprocessen
  • Minder fouten, meer werkplezier
  • Sneller en verantwoord groeien
  • Datagedreven ondernemen

The proof of the pudding…

..is in the eating. Probeer daarom Gripp bedrijfssoftware 14 dagen kosteloos uit. Geheel vrijblijvend. En zonder beperkingen.
Probeer nu gratis