Alle artikelen

Notificaties ontvangen in Gripp

Ontvang notificaties bij offertes en facturen in Gripp

Blijf altijd op de hoogte van de statussen in Gripp door de functie notificaties. Dit kan bij offertes, facturen en zelfs verjaardagen van collega’s. Zo weet je exact wat er speelt. Een klant accordeert een offerte, wijst het af, of een collega voegt een timeline-bericht toe? Ontvang meteen bericht en ga ermee aan de slag.

Jij bepaalt wat je ontvangt

Niet iedere collega moet dezelfde meldingen krijgen. In kan er per medewerker aangegeven worden welke notificaties ze wel of niet ontvangen. Zo willen jouw salesmedewerkers gegarandeerd op de hoogte blijven van online acceptatie van offertes, waar medewerkers op de vloer liever alleen melding krijgen wanneer ze aan een team worden toegevoegd. De manier waarop ze op de hoogte worden gebracht, ligt ook bij hen. Dit kan via de browser, logboek, notificaties of e-mail. Het is maar net wat iedereen handig vindt.

Snel en eenvoudig

Notificaties aanzetten is zo gepiept. Nadat je inlogt bij Gripp schakel je door naar het medewerkers account. Onder het tabblad notificaties vind je de lijst met opties in verschillende categorieën waaronder relaties, offertes, (inkoop)opdrachten en taken, (inkoop)facturen, uren, contracten en medewerkers. Ieder kopje biedt eigen mogelijkheden. Vink de vakjes aan die voor jou het belangrijkst zijn. Vanaf dat moment ontvang je een bericht wanneer er sprake is van de desbetreffende activiteit. Lees hier meer over op onze supportpagina

Helemaal up-to-date

Door de notificaties blijf je op een makkelijke manier up-to-date van alle gebeurtenissen. In de categorie offertes kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om een bericht te ontvangen wanneer iemand een timeline-bericht toevoegt. Bij facturen kun je kiezen om een melding te krijgen wanneer een fout optreedt tijdens het synchroniseren met een extern boekhoudpakket. Handel zo direct op alle updates binnen Gripp!

Wees de meest attente collega

Verjaardagen van collega’s vergeet je ook nooit meer. Vink de knop onder medewerkers aan en ontvang twee dagen voor de verjaardag een notificatie. Zo vergeet je nooit meer een bos bloemen en een attente kaart te kopen.

Krijg net als 2.000+ bedrijven ook Gripp op de zaak

  • Efficiënte, gestroomlijnde bedrijfsprocessen
  • Minder fouten, meer werkplezier
  • Sneller en verantwoord groeien
  • Datagedreven ondernemen

The proof of the pudding…

..is in the eating. Probeer daarom Gripp bedrijfssoftware 14 dagen kosteloos uit. Geheel vrijblijvend. En zonder beperkingen.
Probeer nu gratis