Mag Gripp cookies plaatsen? Met deze cookies kunnen wij je website bezoek analyseren en verbeteren. Meer informatie vind je in onze privacyverklaring.
files-empty file-text2 cart coin-euro calculator stopwatch calendar mobile users cogs stats-bars star-empty bird airplane rocket video-camera facebook2 twitter rss vimeo linkedin2 menu man arrow-with-circle-right arrow-with-circle-left warning airplane
Logo Gripp voor Social Media
Je account wordt aangemaakt!
Een klein momentje...
Oeps, er is iets misgegaan!
Probeer het later opnieuw.

CRM, offertes, projectadministratie, facturatie en boekhouding, alles in één online tool!

Vriendelijke bedrijfssoftware voor het
reclame
advies
project
communicatie
marketing
consultancy
architecten
installatie
internet
sign
bureau van nu

@Mentions, Slack-integratie en meer!

Geplaatst op 6 september 2019 door Jack

Slack-integratie

Hét moderne zakelijke communicatiemiddel is ongetwijfeld Slack. Na de update dit weekend kun je Gripp eenvoudig koppelen aan Slack. Alle notificaties die je voorheen via de e-mail of browser-notificatie ontving, kun je nu ook via Slack ontvangen. Handig om direct op te hoogte te worden gesteld als een offerte is geaccepteerd, of als je bent toegevoegd aan een opdracht. Je kunt de koppeling na de update direct activeren. We verwachten binnen enkele dagen ook in de Slack App Directory te zijn opgenomen. Uitleg over het activeren van de koppeling vind je op onze supportpagina.
Afbeelding

@Mentions

De timeline in Gripp wordt vaak gebruikt als een communicatiemiddel tussen collega's. Na de update wordt het mogelijk om specifieke personen te 'noemen' in een bericht. Afhankelijk van de notificatievoorkeuren van deze collega ontvangt hij of zijn een e-mail, een browser-notificatie, of een privé-bericht in Slack. Op de Home-pagina binnen Gripp is eveneens een nieuwe widget toegevoegd, die toont in welke berichten je bent genoemd via een @mention, zodat je nooit meer iets mist! Indien het is toegestaan in het rechtenprofiel, voeg je de widget eenvoudig toe via het linkje Widgets beheren.
Afbeelding

Eerder gebruik direct inzichtelijk

Soms ben je bezig met het opstellen van een offerte, en vraag je je af: voor welke prijs heb ik dit product vorig jaar aangeboden bij deze klant? Met het nieuwe linkje Eerder gebruik kun je snel zien welke prijzen je in het verleden hebt gehanteerd, en je offerte daar eventueel direct op aanpassen.
Afbeelding

Verdere verbeteringen

  • Er zijn grote snelheidsverbeteringen doorgevoerd in Gripp voor omgevingen die veel taken bevatten. Gebruikers zouden o.a. op de planningspagina en de opdrachtpagina drastisch lagere laadtijden moeten ervaren.
  • Customfields zijn nu ook beschikbaar in de API, zowel om te lezen als te schrijven. Zie onze API-documentatie (beschikbaar na de update).
  • Gelijktijdig opslaan is verbeterd: wanneer je tegelijk met een collega in hetzelfde onderdeel aan het werk bent en je collega zijn wijzigingen net voor jou opslaat, krijg je een melding en de vraag of je door wilt gaan met opslaan. Gegevens van de eerder opgeslagen versie (die van je collega) kunnen daarmee overschreven worden. In de geschiedenis (rechtsonder in je scherm) kun je terugvinden welke gegevens je eventueel overschreven hebt.
  • Scrollpositie blijft beter behouden als je wisselt tussen view en edit mode van een pagina. Voorkomt een hoop gescrol!
  • Extra linkje Selecteer alle zichtbare rijen voor het snel selecteren van alle zichtbare rijen in een overzicht, als alternatief voor de Alles selecteren-checkbox. Vooral handig als je veel kolommen in gebruik hebt, waardoor de Alles selecteren-checkbox uit beeld verdwijnt.
  • Je kunt nu sneller de checklist van een taak invullen doordat het invulveld nu meerdere regels ondersteunt. Elke regel wordt een checklist-item. Tevens is het mogelijk om hier snippets in te laden, zodat je vooraf gedefinieerde waarden snel kunt invoeren.
  • API: klantdossier en medewerkerdossier kunnen nu ook via de API worden ingeschoten.

Probeer het zelf een maand lang gratis!

Gripp maakt een einde aan fouten in de projectadministratie van jouw bedrijf.
Bovendien levert het programma een fikse tijdsbesparing op. Ervaar zelf het gemak!