Alle artikelen

Gripp update: Vernieuwd design & functionaliteiten

 

Afgelopen week heeft er weer een update plaatsgevonden. De belangrijkste nieuwe functionaliteiten en verbeteringen worden uitgelicht in de tekst hieronder.

Vernieuwd design & functionaliteiten

De layout van Gripp is vernieuwd met enkele kleuraanpassingen, nieuwe iconen en andere kleine tweaks. Zo is Gripp helemaal klaar voor 2023. 

Buiten de cosmetische wijzigingen zijn er ook enkele functionele wijzigingen doorgevoerd: 

– De acties aan de rechterkant van de pagina kunnen nu gepind worden, zodat je alleen ziet wat je dagelijks gebruikt.
– Doordat sommige detailpagina’s erg lang zijn geworden in de loop der tijd, zijn de regels verplaatst naar een apart tabblad.
– De weergave instellingen van de overzichten van bijvoorbeeld offerteregels (zoals het tonen van omschrijvingen, detailregels en interne notities) blijven bewaard zodat e.e.a. op dezelfde manier ingesteld is wanneer je bijvoorbeeld een andere offerte opent.
– Optioneel kun je de hoofdoverzichten een vaste kolombreedte geven.
– Je kunt alle ingestelde overzichtsinstellingen (getoonde kolommen, volgorde, sortering, etc.) mee opslaan in een overzichtsfilter. Zo kun je eenvoudig presets maken die je direct tonen wat je wilt, in de weergave die je wilt.
– De ‘Wat moet er gebeuren’-functionaliteit op de homepagina is een losse widget geworden die naar wens aan- of uitgezet kan worden.
– Grote blokken zoals de vrije velden kunnen worden ingeklapt. Dit blijft onthouden tijdens paginawisselingen.
– Bij het maken van een nieuwe offerte krijg je direct de top 3 meest gebruikte basis-offertes te zien. Scheelt weer een extra klik.
– Het scrollen gebeurt nu per hoofdvlak binnen Gripp. Dat betekent dat je het menu links, het middenstuk, en de zijbalk rechts onafhankelijk van elkaar kunt scrollen.
– Je kunt via Medewerkers > Publicaties een document of nieuwsbericht toevoegen en deze vervolgens delen met je collega’s. Publicaties zijn in de vorm van een widget toe te voegen aan de het dashboard onder Home.
– Je kunt via de instellingen > Financieel vanaf nu standaard een grootboek instellen dat geselecteerd wordt bij het aanmaken van een nieuw product. 

 

Krijg net als 2.000+ bedrijven ook Gripp op de zaak

  • Efficiënte, gestroomlijnde bedrijfsprocessen
  • Minder fouten, meer werkplezier
  • Sneller en verantwoord groeien
  • Datagedreven ondernemen

The proof of the pudding…

..is in the eating. Probeer daarom Gripp bedrijfssoftware 14 dagen kosteloos uit. Geheel vrijblijvend. En zonder beperkingen.
Probeer nu gratis