Alle artikelen

Met de update veranderen er weer een aantal zaken binnen de Gripp omgeving. Hieronder een overzicht van de nieuwe en aangepaste features: 

Inkoop bij offertes

Gripp bevat al enige tijd de mogelijkheid om het inkoopproces te stroomlijnen. Met de aankomende update geven we de mogelijkheid dit proces eerder te starten door de inkoopopdrachten en inkoopfacturen ook al te kunnen koppelen tijdens het offertetraject.

Bij het toevoegen van deze nieuwe functionaliteit hebben we ons best gedaan om dit zo herkenbaar mogelijk te maken. Zo kun je, net zoals je gewend bent, een inkoopopdracht snel aanmaken door productregels aan te vinken en met een druk op de knop verder te gaan. Lees ook onze supportpagina over dit onderwerp.

Mocht een offerte worden omgezet naar een opdracht, dan worden alle inkoopopdrachten en inkoopoffertes automatisch meegenomen.Tussenkopjes in overzichten

Bij Gripp proberen we de gebruiker altijd een overzicht te laten zien dat relevant is. Hierbij kun je filteren, sorteren, kolommen wel of niet tonen en zelf tabbladen aanmaken. Als extra uitbreiding op deze bestaande functies voegen we bij de aankomende update iets nieuws toe: tussenkopjes.

Met tussenkopjes realiseer je op een eenvoudige manier secties in een lijst voor extra overzicht. Zo kun je er voor kiezen de tussenkopjes op fases toe te passen om in het overzicht secties te tonen van opdrachten per fase, of je opdrachten eenvoudig groeperen per project. 

Meer info over dit uitbreiding vind je op onze supportpagina.

Meer dan 50 verbeteringen

Verder zijn er meer dan 50 kleine en grotere verbeteringen doorgevoerd op alle vlakken van de software. Een aantal hiervan zijn in de afgelopen weken doorgevoerd. Andere worden komend weekend uitgerold. Een aantal zijn het noemen waard:

– Er worden meer gegevens beschikbaar gesteld in de Power Bi export
– Een ruimer assortiment aan vervangbare elementen via de automation module
– Vele optimalisatie punten m.b.t. snelheid en stabiliteit.

Krijg net als 2.000+ bedrijven ook Gripp op de zaak

  • Efficiënte, gestroomlijnde bedrijfsprocessen
  • Minder fouten, meer werkplezier
  • Sneller en verantwoord groeien
  • Datagedreven ondernemen

The proof of the pudding…

..is in the eating. Probeer daarom Gripp bedrijfssoftware 14 dagen kosteloos uit. Geheel vrijblijvend. En zonder beperkingen.
Probeer nu gratis