Alle artikelen

Gripp update: Automation

Geplaatst op 14 augustus 2020 door JackTussen alle vakanties door, hebben onze developers hard gewerkt aan een nieuwe feature van onze Gripp Plus Roadmap: Automation!

Automation

Gripp zorgt voor tijdsbesparing. En we doen daar een schepje bovenop met de lancering van de gloednieuwe automation module! De automation module geeft gebruikers de mogelijkheid om bepaalde handmatige handelingen geautomatiseerd uit te voeren. Dit houdt in dat je bijvoorbeeld nooit meer handmatig een opvolg-activiteit op de tijdlijn hoeft te plaatsen wanneer je een offerte naar een relatie hebt verstuurd; Gripp kan dit automatisch voor je oppakken.De automation module biedt in de basis twee manieren om jou werk uit handen nemen.

  1. Op basis van een gebeurtenis – bijvoorbeeld: wanneer er een offerte wordt aangemaakt, de directeur hiervan op de hoogte brengen via een e-mail.
  2. Op basis van een tijd – bijvoorbeeld: elke dag bij het naderen van een opdracht-deadline, de projectleider een mailtje sturen.

De regels kunnen specifiek ingesteld worden op basis van een aantal voorwaarden, zodat je 100% grip houdt op hetgeen automatisch moet gebeuren en wanneer. Zo kun je er voor kiezen om alleen voor offertes met een totaalbedrag groter dan 10.000 euro een extra e-mail te sturen naar de directeur.

De acties die genomen worden zijn bijvoorbeeld: het sturen van een e-mail, het uitvoeren van een webrequest, activiteit op timeline plaatsen of een fase aanpassen. Per gekozen entiteit (taak, offerte, opdracht, etc), zijn andere acties beschikbaar. Het aantal mogelijkheden en combinaties zullen in de loop der tijd uitgebreid worden. Heb je leuke ideeën? Stuur ze vooral naar ons op!

Alle ins-and-outs over de nieuwe Automation module lees je op onze supportpagina. De module is vers van de pers, en kan dus nog kinderziektes bevatten. De module is daarnaast onderdeel van Gripp Plus.

Automation

Wanneer je gebruik maakt van basis-offertes, kan het nuttig zijn medewerkers te voorzien van extra uitleg of instructies bij het gebruik ervan. Dergelijke interne instructies kunnen nu bij basis-offertes worden ingevoerd. De ingevoerde tekst wordt bij het opstellen van een nieuwe offerte als extra melding bovenaan het scherm getoond. Let op: de melding wordt alleen getoond voor offertes die na de update vanuit een basisofferte zijn aangemaakt.

Overige

Er zijn meer dan 80 kleine verbeteringen doorgevoerd. Een aantal daarvan noemen we op:

  • Op het moment van het facturen van een opdracht kun je er alsnog voor kiezen om wel of niet een urenspecificatie mee te sturen.
  • Staffelprijzen kunnen nu ook voor getallen tussen de 0 en 1 worden ingevoerd.
  • Er zijn diverse verbeteringen doorgevoerd in de Cash Export.
  • Verjaardagen van particulieren zijn nu ook in de Home Widget zichtbaar.

Krijg net als 2.000+ bedrijven ook Gripp op de zaak

  • Efficiënte, gestroomlijnde bedrijfsprocessen
  • Minder fouten, meer werkplezier
  • Sneller en verantwoord groeien
  • Datagedreven ondernemen

The proof of the pudding…

..is in the eating. Probeer daarom Gripp bedrijfssoftware 14 dagen kosteloos uit. Geheel vrijblijvend. En zonder beperkingen.
Probeer nu gratis