Alle artikelen

Donderdag 26 mei 2023 werd de SaaS100 bekend gemaakt. De SaaS100 is een lijst van de honderd best presterende SaaS-bedrijven van Nederland (tot een omzet van 50 miljoen euro). De lijst wordt gezien als een index van meest innovatieve en succesvolle SaaS-bedrijven.

Gripp staat op nummer negen in de lijst en behoort daarmee tot de tien best presterende SaaS bedrijven van Nederland.Het laat de impact en invloed van de bedrijven in de online software branche zien. De branche experts, analisten en opinieleiders van MT/Sprout selecteerde de aanbieders van online software zorgvuldig op onder meer omzetgroei (MRR), churn, snelheid van internationale expansie en efficiency.

Het doel van SaaS100 is om bedrijven erkenning te geven die toonaangevend zijn in de branche, grenzen verlegen en uitzonderlijke waarde leveren aan hun klanten.
De lijst staat hoog aangeschreven binnen de SaaS gemeenschap. De SaaS100 dient als een waardevol hulpmiddel voor bedrijven en professionals die op zoek zijn naar SaaS oplossingen.

Bekijk hier de hele SaaS100 lijst van MT/Sprout.

Krijg net als 2.000+ bedrijven ook Gripp op de zaak

  • Efficiënte, gestroomlijnde bedrijfsprocessen
  • Minder fouten, meer werkplezier
  • Sneller en verantwoord groeien
  • Datagedreven ondernemen

The proof of the pudding…

..is in the eating. Probeer daarom Gripp bedrijfssoftware 14 dagen kosteloos uit. Geheel vrijblijvend. En zonder beperkingen.
Probeer nu gratis