Alle artikelen

Gripp gaat verhuizen

Gripp zet een grote stap vooruit met het op 8 mei ondertekenen van de huurovereenkomst voor een halve verdieping in Plan-t in de Spoorzone in Tilburg! De ambitie om dé online bedrijfssoftware van Nederland te worden is sterker dan ooit. Je hoort Gripp op de radio, ziet Gripp op grote billboards langs de snelweg, leest over het bedrijf in magazines en ontdekt Gripp op televisie bij RTL-Z.

Waarom Plan-t?

Op dit moment is Gripp gevestigd in Station 88, eveneens in de Spoorzone van Tilburg, waar wij alweer ruim twee jaar met veel plezier werken. Wij groeien daar echter, sneller dan verwacht, uit ons jasje en zijn daarom op zoek gegaan naar een andere locatie in de Spoorzone. Een locatie waar wij nog verder kunnen doorgroeien, maar wel met hetzelfde creatieve en innovatieve karakter. Plan-t past perfect in dit plaatje!De verhuizing naar Plan-t is voor ons bedrijf weer een mooie stap vooruit. Plan-t vormt voor de medewerkers van Gripp een goede thuisbasis, waar wij met trots onze (toekomstige) klanten kunnen ontvangen voor demonstraties en trainingen.

Krijg net als 2.000+ bedrijven ook Gripp op de zaak

  • Efficiënte, gestroomlijnde bedrijfsprocessen
  • Minder fouten, meer werkplezier
  • Sneller en verantwoord groeien
  • Datagedreven ondernemen

The proof of the pudding…

..is in the eating. Probeer daarom Gripp bedrijfssoftware 14 dagen kosteloos uit. Geheel vrijblijvend. En zonder beperkingen.
Probeer nu gratis