Alle artikelen

Gripp en Exact slaan de handen ineen!

Met gepaste trots kunnen we vandaag vertellen dat Gripp onderdeel is geworden van Exact! Exact, bekend van o.a. het boekhoudpakket Exact Online, maar ook van specialistischere producten zoals het recent overgenomen Bouw7, is sinds 1984 een bekende speler op de Nederlandse softwaremarkt.

Marcel Koenders, commercieel directeur bij Gripp: “We kunnen ons geen betere partner voorstellen om de groeiambities van Gripp mee waar te maken. Gripp past perfect binnen de productportfolio van Exact, en omgekeerd is Exact voor ons de ideale partner om de toekomst van Gripp te waarborgen en de groei te versnellen.”. Jack van Galen, technisch directeur bij Gripp: “Door de overname kunnen we gebruik maken van de kunde en expertise van 35 jaar software ontwikkeling en meer dan 1500 knappe koppen. Dit biedt enorm veel kansen om de allerbeste PSA bedrijfssoftware te blijven maken voor onze doelgroep.”

Krijg net als 2.000+ bedrijven ook Gripp op de zaak

  • Efficiënte, gestroomlijnde bedrijfsprocessen
  • Minder fouten, meer werkplezier
  • Sneller en verantwoord groeien
  • Datagedreven ondernemen

The proof of the pudding…

..is in the eating. Probeer daarom Gripp bedrijfssoftware 14 dagen kosteloos uit. Geheel vrijblijvend. En zonder beperkingen.
Probeer nu gratis