“De gebruiker staat in Gripp centraal, erg fijn!”

Over Zevenmijls

Zevenmijls is een Utrechts reclamebureau. Hun ding: lading geven aan merken. Het combineert strategie, branding, copy en design en maken vanuit deze disciplines merken tastbaar. Oftewel, Zevenmijls laat merken groeien tot een sterke identiteit met een relevante boodschap. Roy van der Vorst, creatief partner bij Zevenmijls, vertelt waarom zij met Gripp werken.

“Goed voorbeeld doet goed volgen”

“Een partner van ons, Simplefly, werkt ook met Gripp”, trapt Roy af. “We ontvingen offertes en facturen van ze die er erg goed uitzagen. Ja, zelfs de betalingsherinneringen vielen ons in positieve zin op. Bij ons was dit allemaal nog niet zo goed geregeld. Een herinnering sturen duurde bij ons eigenlijk te lang. We gingen er te slordig mee om. Zonde. Toen hebben we Simplefly gevraagd naar hun recept. Zij lieten ons Gripp zien en dat zag er zo goed en simpel uit, dat wij het ook wilden. Goed voorbeeld doet goed volgen dus.”

“Wat wij ook belangrijk vinden, is dat Gripp niet al te boekhoudtechnisch is ingericht.”

Je hoeft geen whizzkid te zijn om met Gripp te kunnen werken. Dat is de filosofie achter Gripp. Iets wat Zevenmijls onderschrijft. Roy vult aan: “Het is duidelijk dat bij Gripp de gebruiker centraal staat. Wat ik hiermee bedoel is dat het makkelijk is om offertes en facturen tussentijds aan te passen, zonder dat je daar veel tijd aan kwijt bent. Wat wij ook belangrijk vinden, is dat het niet al te boekhoudtechnisch is ingericht. Wij exporteren de kwartaalcijfers en de debiteuren en crediteuren lijsten makkelijk zelf en mailen het rechtstreeks naar onze boekhoudster. Zij ook weer

Meer ervaringen van reclamebureaus

Gripp is een pakket wat je prikkelt om actie te ondernemen

Christiaan de Jong

Eigenaar bij Haan reclamewerk

Krijg net als 2.000+ bedrijven ook Gripp op de zaak

  • Efficiënte, gestroomlijnde bedrijfsprocessen
  • Minder fouten, meer werkplezier
  • Sneller en verantwoord groeien
  • Datagedreven ondernemen

The proof of the pudding…

..is in the eating. Probeer daarom Gripp bedrijfssoftware 14 dagen kosteloos uit. Geheel vrijblijvend. En zonder beperkingen.
Probeer nu gratis