Zorgeloze Gripp software implementatie door StrategieSuite

Gripp biedt bedrijfssoftware die naadloos aansluit op jouw bedrijf. Gripp verzorgt deze implementaties vaak zelf, maar kan ook door externe partners worden uitgevoerd. Een van deze partners is StrategieSuite. StrategieSuite begeleidt het gehele proces tot in detail, onder andere voor reclame- en beletteringspecialist Twin vof. Als verantwoordelijke voor de strategieontwikkeling van Twin vof koppelde StrategieSuite na een intensieve zoektocht Gripp aan het bedrijf.

Gripp voldeed aan alle eisen

“Twin vof zocht nieuwe bedrijfssoftware die het bedrijf volledig ondersteunt”, vertelt projectleider en adviseur Gerhard Jansen van StrategieSuite. “StrategieSuite begeleidt strategisch kritische projecten. Ik verdiepte me anderhalve maand lang in de werkwijze van Twin vof en ging op zoek naar de juiste bedrijfssoftware voor het bedrijf. Op basis hiervan nodigde wij vijf crm-softwarebedrijven uit voor een pitch. De meeste vinkjes werden gezet bij Gripp.”

Pieter Habermehl, eigenaar van Twin vof: “Al onze wensen, kon Gripp waarmaken. Vooral het feit dat veel mensen probleemloos inzicht hebben in dezelfde project werkt voor ons fantastisch.”

Pieter: “Gerhard wist het hele proces perfect te sturen. We volgden een duidelijke takenplanning op. Hierdoor werd de software implementatie geen langdurig proces. Het was echt ‘tak, tak, tak’ en klaar.”

Binnen drie weken bekend met Gripp

Gerhard bracht de gehele bedrijfsvoering van Twin vof in kaart. Hierdoor wist hij de software snel en efficiënt te implementeren. Dit voorkwam ook verwarring en weerstand tegen de verandering. StrategieSuite was verantwoordelijk voor de schakeling van het oude naar het nieuwe systeem en nam Twin vof bij de hand. Dankzij deze professionele en gerichte begeleiding kon iedere werknemer na drie weken aan de slag met Gripp.

Altijd supportive

StrategieSuite schakelde tijdens de implementatie geregeld met Gripp. Gerhard: “Twin vof en wij waren op zoek naar een makkelijk bereikbaar bedrijf dat snel schakelt en meedenkt. Eigenschappen die Gripp perfect omschrijven.” Pieter sluit zich hierbij aan: “Bij vragen heb je direct een medewerker van de supportafdeling aan de lijn. In negentig procent van de gevallen hebben zij ook direct een antwoord, en anders binnen 24 uur.”

Gerhard: “StrategieSuite en Gripp zijn beide strategische partners die denken vanuit de klant. Door maatwerk software implementatie past het crm-systeem naadloos bij het bedrijf.”

Een verhoogde omzet

Pieter kijkt terug op een succesvolle samenwerking tussen alle partijen. “Binnen Twin vof konden we gewoon door met ons werk. Alles werd voor ons geregeld door StrategieSuite. De omschakeling naar Gripp heeft ons enorm veel voordeel opgeleverd. Al vanaf de eerste week focusten we ons op de werkelijke omzet en dankzij Gripp is deze enorm gestegen. Een fantastisch resultaat.”
StrategieSuite leidt de software implementatie van Gripp graag voor jou in goede banen. Duidelijk, snel en op persoonlijke wijze. Neem contact op met Gripp.

Meer ervaringen van signbureaus

Gripp is een pakket wat je prikkelt om actie te ondernemen

Christiaan de Jong

Eigenaar Haan Reclamewerk

Krijg net als 2.000+ bedrijven ook Gripp op de zaak

  • Efficiënte, gestroomlijnde bedrijfsprocessen
  • Minder fouten, meer werkplezier
  • Sneller en verantwoord groeien
  • Datagedreven ondernemen

The proof of the pudding…

..is in the eating. Probeer daarom Gripp bedrijfssoftware 14 dagen kosteloos uit. Geheel vrijblijvend. En zonder beperkingen.
Probeer nu gratis