Alle releases
Release

November 2023

Bij Gripp vinden we het belangrijk dat jij zo efficiënt mogelijk kunt werken, zodat je meer tijd overhoudt voor de zaken die jij belangrijk vindt. Daarom zijn we continu bezig om onze software te verbeteren. Hierbij presenteren we de Gripp update van november 2023.

Ontdek de vernieuwingen die zijn doorgevoerd binnen jouw oplossing.

Release info

03 Nov 2023 v23.6

Updates binnen Gripp

Maak kennis met de nieuwste updates binnen jouw oplossing en ontdek welke verbeteringen en vernieuwingen we voor jou hebben doorgevoerd.

Boekhoudmodule CRM Offertes Urenregistratie

Facturen

Fase & archivering inkoopopdrachten

Wanneer je aan de slag gaat met het verwerken van inkoopopdrachten op een inkoopfactuur zul je een nieuwe mogelijkheid treffen. Namelijk; de nieuwe mogelijkheid om geselecteerde inkoopopdrachten te veranderen van fase of direct te archiveren.

 

Boekhoudmodule

Ongecontroleerde boekingen

Gebruik je de Gripp boekhoudmodule? Dan is deze vernieuwd interessant voor jou. Wanneer je nu naar de boekhoudmodule gaat en navigeert naar de winst & verlies’ of de ‘balans’ pagina, is onder de knop  ‘ongecontroleerde boekingen’ vanaf nu een overzicht te zien van alle boekingen die binnen het getoonde tijdsvak nog niet de status ‘gecontroleerd’ hebben. Zo heb je één handig overzicht en kun je in bulk de status veranderen van ‘ongecontroleerd’ naar ‘gecontroleerd’.

 

 

 

Uren schrijven

Makkelijker meerdere uren schrijven

Schrijf jij vaak je gewerkte uren op een vast moment per dag of per week? Dan ga je per direct meer tijd besparen. Het is nu namelijk mogelijk om om sneller meerdere uren achter elkaar te schrijven dankzij de toevoeging van een ‘opslaan & nieuw’ knop in de pop-up bij zowel de offerte- als opdrachtpagina.

 

Overig

Vernieuwingen en verbeteringen

Bulk verwijderen

 • Activiteiten en taken kunnen nu in bulk worden verwijderd.

BI rapportage identiteit 

 • Bij de BI rapportage is nu te filteren op identiteit.

Externe links

 • De mogelijkheid om zelf externe links toe te voegen is ook doorgevoerd bij de kans-pagina.

Historie inkoopfactuur 

 • Historie van de pagina wordt nu ook getoond bij het verwerken van een inkoopfactuur wanneer de pagina in bewerk-modus is.

Duidelijke bestandsnamen

 • Bij het downloaden van losse documenten wordt er nu duidelijker bestandsnaam meegegeven.

Uitgebreidere mailing

 • De e-mails die worden verstuurd na een @-mention zijn uitgebreid.

KlantenBI Rapportage

 • Kleine verbeteringen aan de KlantenBI Rapportage.

Groeperen Omzet-draaitabel

 • De mogelijk om de omzet-draaitabel te kunnen groeperen op de accountmanager van een opdracht, is toegevoegd.

Verplaatsing knop toevoegen tariefuitzondering

 • Als je een enkele tariefuitzondering voor een product wilt toevoegen bij een klant, staat de knop “toevoegen” nu gelijk bovenaan.

Sortering relatie

 • De sortering van de zoekresultaten bij het opzoeken van een relatie is aangepast zodat bij inkoopfacturen/inkoopopdrachten, de relaties die als ‘leverancier’ zijn gemarkeerd, hoger getoond worden. Omgekeerd geldt hetzelfde voor offertes/opdrachten/facturen/contracten: daar worden relaties die als prospect, lead of klant zijn gemarkeerd, hoger weergegeven.

Extra kolommen bij taken

 • Aan het overzicht Taken zijn extra kolommen toegevoegd. Deze kunnen via de overzichtsinstellingen worden geactiveerd.

Onderwerp-regel email

 • Bij het e-mailen vanuit de timeline, wordt er nu automatisch een passende onderwerp-regel vooraf ingevuld in de e-mail.
Blijf up-to-date

Vraag het aan de kennisbank

Je wilt het beste voor je organisatie. Dan wil je ook weten of je meer uit je bedrijfssoftware kunt halen. Onze uitgebreide kennisbank is de online vraagbaak voor al je vragen omtrent Gripp. Je vindt er antwoord op veel gestelde vragen, stap-voor-stap handleidingen en andere nuttige informatie om zo efficiënt mogelijk met Gripp te werken.

Vind je toch niet wat je zoekt? Neem dan contact op met ons supportteam via support@gripp.com.