Alle releases
Release

Mei 2024

Bij Gripp vinden we het belangrijk dat jij zo efficiënt mogelijk kunt werken, zodat je meer tijd overhoudt voor de zaken die jij belangrijk vindt. Daarom zijn we continu bezig om onze software te verbeteren. Hierbij presenteren we de Gripp update van mei 2024.

Ontdek de vernieuwingen die zijn doorgevoerd binnen jouw oplossing.

New release v24.5

Release info

31 May 2024 v24.5

Updates binnen Gripp

Maak kennis met de nieuwste updates binnen jouw oplossing en ontdek welke verbeteringen en vernieuwingen we voor jou hebben doorgevoerd.

Automation Facturen Offertes Opdrachten Uren schrijven

Algemeen

Notificatie bij wijzigen verlofaanvraag uitgebreid

De notificatiemail die wordt verzonden bij een aanpassing aan een verlofaanvraag is nu ook voorzien van de inhoudelijke status wijziging.

Opdrachten

Navigeren van opdracht naar contract

Het is misschien maar een kleine handigheid, maar vanaf nu kun je vanuit de detailpagina van een opdracht direct naar het bijbehorende contract springen met één druk op de knop.

 

Taken

Snippet toevoegen aan omschrijving taak

Snippets zijn reuzehandig voor het snel toevoegen van kleine stukjes tekst. Deze functionaliteit is nu ook toegevoegd aan de omschrijvingsvelden van taken.

 

 

 

Gripp Premium

Verdeling omzet maken bij offerte

Voor Gripp Premium gebruikers is het nu mogelijk om zelf een omzetverdeling te maken bij een offerte. Zo kun je de Forecast rapportage beter finetunen en daarmee strakker sturen op je cijfers.

 

Mogelijkheid meerdere funnels aanmaken in salestraject

Voor Gripp Premium klanten wordt het mogelijk om meerdere salesfunnels  aan te maken in de offertefases, om zo meerdere salestrajecten te kunnen monitoren. In je offerteoverzicht kan je filteren op salesfunnels en per offerte kan je eventueel switchen van funnel. Extra funnels kunnen eenvoudig worden toegevoegd en beheerd in de Instellingen > tabblad Offertes > Offertefase.

 

Inkoop

Ingeschatte inkoop versus werkelijke inkoop

Wanneer een inkoopfactuur gekoppeld is aan een opdracht, en de prijs wijkt af van de ingeschatte inkoop, dan toont Gripp een kleine indicator om dit aan te geven. Indien gewenst is de opdracht snel gelijk te trekken met de inkoopfactuur via de indicator/uitroepteken, zodat de margeberekeningen wat beter overeenkomen met de werkelijkheid.

 

Blijf up-to-date

Vraag het aan de kennisbank

Je wilt het beste voor je organisatie. Dan wil je ook weten of je meer uit je bedrijfssoftware kunt halen. Onze uitgebreide kennisbank is de online vraagbaak voor al je vragen omtrent Gripp. Je vindt er antwoord op veel gestelde vragen, stap-voor-stap handleidingen en andere nuttige informatie om zo efficiënt mogelijk met Gripp te werken.

Vind je toch niet wat je zoekt? Neem dan contact op met ons supportteam via support@gripp.com.