Alle releases
Release

Mei 2023

Bij Gripp vinden we het belangrijk dat jij zo efficiënt mogelijk kunt werken, zodat je meer tijd overhoudt voor de zaken die jij belangrijk vindt. Daarom zijn we continu bezig om onze software te verbeteren. Hierbij presenteren we de Gripp update van mei 2023. We hopen dat deze bijdraagt aan een efficiënte en inzichtelijke werkwijze.

Ontdek de vernieuwingen die zijn doorgevoerd binnen jouw oplossing.

 

Release info

01 May 2023 v23.3

Updates binnen Gripp

Maak kennis met de nieuwste updates binnen jouw oplossing en ontdek welke verbeteringen en vernieuwingen we voor jou hebben doorgevoerd.

Automation Communicatie Facturatie Integraties
Communicatie

Mails uitsturen vanuit je eigen domeinnaam

Het is mogelijk om e-mails vanuit Gripp te versturen met je eigen domeinnaam. Het grote voordeel hiervan is dat klanten zien dat de mail vanuit jouw bedrijf komt, dit straalt vertrouwen uit. Daarnaast komen deze mails, mits goed ingesteld, niet meer in de spam box terecht én kan er direct gereageerd worden op verstuurde mail.

Om na te gaan of dit goed ingesteld is ga je naar de volgende pagina: ‘Instellingen’ → ‘Algemeen’.
Op deze pagina onder het kopje ‘E-mail spam-preventie’ kun je controleren of de instellingen goed staan.

Door op de knop ‘Controleer alle afzenderadressen’ te klikken controleert het systeem alle domeinnamen waaruit mails worden verstuurd.

Indien er een probleem voordoet bij een van de domeinnamen kun je via de support pagina ‘E-maildomein verificatie’ lezen hoe je dit correct instelt.

Let op! Wanneer je gebruikt maakt van een bekende e-mailadresprovider zoals @gmail.com, @hotmail.com, @outlook.com, etc. is het helaas niet mogelijk om dit als afzender te gebruiken.

Overige vernieuwingen en verbeteringen
Automation
  • Het is mogelijk om het verwijderen van uren te blokkeren
Boekhoud koppelingen
  • Exact online koppeling: behouden van de verbinding is verbeterd
Sjablonen
Betaalbatch
Blijf up-to-date

Vraag het aan de kennisbank

Je wilt het beste voor je organisatie. Dan wil je ook weten of je meer uit je bedrijfssoftware kunt halen. Onze uitgebreide kennisbank is de online vraagbaak voor al je vragen omtrent Gripp. Je vindt er antwoord op veel gestelde vragen, stap-voor-stap handleidingen en andere nuttige informatie om zo efficiënt mogelijk met Gripp te werken.

Vind je toch niet wat je zoekt? Neem dan contact op met ons supportteam via support@gripp.com.