Alle releases
Release

Juli 2024

Bij Gripp vinden we het belangrijk dat jij zo efficiënt mogelijk kunt werken, zodat je meer tijd overhoudt voor de zaken die jij belangrijk vindt. Daarom zijn we continu bezig om onze software te verbeteren. Hierbij presenteren we de Gripp update van juli 2024.

Ontdek de vernieuwingen die zijn doorgevoerd binnen jouw oplossing.

New release v24.6

Release info

05 Jul 2024 v24.6

Updates binnen Gripp

Maak kennis met de nieuwste updates binnen jouw oplossing en ontdek welke verbeteringen en vernieuwingen we voor jou hebben doorgevoerd.

contracten Offertes Opdrachten

Algemeen

Tijd afspraaktypes standaardiseren

Afspraaktypes kunnen vanaf nu voorzien worden van een standaard-tijdsduur. Zo kun je bij bijvoorbeeld een afspraaktype ‘Webinar’ aangeven dat deze standaard 2 uur duurt, terwijl ‘E-mailen’ bijvoorbeeld slechts 15 minuten duurt.

 

Koppeling Laposta

Dankzij een nieuwe koppeling koppel je Gripp eenvoudig aan het nieuwsbrief-systeem van Nederlandse bodem: Laposta. Met de koppeling zet je je relaties voorzien van een zelf te kiezen tag eenvoudig door naar een mailinglijst in Laposta, en kun je vanuit daar je mailingen eenvoudig versturen. Lees hier meer over de werking van de Laposta koppeling.

Relaties

Tariefuitzonderingen sorteren

Vooral wanneer je veel gebruik maakt van tariefuitzonderingen bij relaties, kan het lijstje vrij lang worden. Om die reden is het met deze update mogelijk geworden te zoeken en te sorteren binnen het overzicht.

 

Opdrachten

Pipelines voor opdrachten

In de vorig update hebben we de mogelijkheid toegevoegd om meerdere pipelines bij het offertetraject te kunnen hanteren. Handig als je verschillende verkooptrajecten met verschillende fases wilt gebruiken. Met deze update trekken we deze functionaliteit ook door naar opdrachten.

Overzicht incl. btw inzien

Met een druk op de knop kunnen alle totaaloverzichten rechts van je offerte-, opdrachten- en contractoverzicht, gewisseld worden tussen een weergave inclusief, en een weergave exclusief btw.

Gekoppelde opdrachten tonen op detailpagina

Bij inkoopopdrachten en -facturen zijn de gekoppelde opdrachten prominenter weergegeven door ze ook op de detailpagina te tonen, wat het doorklikken vergemakkelijkt.

Contracten

Taken gekoppeld aan contracten in bulk wijzigen

In het algemene takenoverzicht is een tabblad toegevoegd met daarin alle taken die onder een contract hangen. Dankzij diverse bulkacties kun je nu snel alle voorkeursmedewerkers van contracttaken in één keer aanpassen, handig als bijvoorbeeld een medewerker uit dienst gaat.

Offertes

Documentopbouw in offerte overnemen naar opdracht in vervolgtraject

De PDF bestanden die zijn toegevoegd in de documentopbouw kunnen nu (optioneel) worden meegenomen tijdens het omzetten naar een opdracht.

Blijf up-to-date

Vraag het aan de kennisbank

Je wilt het beste voor je organisatie. Dan wil je ook weten of je meer uit je bedrijfssoftware kunt halen. Onze uitgebreide kennisbank is de online vraagbaak voor al je vragen omtrent Gripp. Je vindt er antwoord op veel gestelde vragen, stap-voor-stap handleidingen en andere nuttige informatie om zo efficiënt mogelijk met Gripp te werken.

Vind je toch niet wat je zoekt? Neem dan contact op met ons supportteam via support@gripp.com.