Alle releases
Release

Januari 2024

Bij Gripp vinden we het belangrijk dat jij zo efficiënt mogelijk kunt werken, zodat je meer tijd overhoudt voor de zaken die jij belangrijk vindt. Daarom zijn we continu bezig om onze software te verbeteren. Hierbij presenteren we de Gripp update van januari 2024.

Ontdek de vernieuwingen die zijn doorgevoerd binnen jouw oplossing.

Release info

12 Jan 2024 v24.1

Updates binnen Gripp

Maak kennis met de nieuwste updates binnen jouw oplossing en ontdek welke verbeteringen en vernieuwingen we voor jou hebben doorgevoerd.

Nieuwe lay-out

Layout

Preview nieuwe look Gripp

New year, new Gripp! Met de komst van 2024 was het tijd om Gripp weer in een nieuw jasje te steken. De nieuwe lay-out gaat binnenkort pas live maar je kunt nu al zien wat er is veranderd in je Gripp omgeving. Dit doe je door via ´ingelogd als´ op ´Probeer de 2024 lay-out!´ te klikken. Wil je feedback geven op de nieuwe look van Gripp? Dit kan via ‘Ingelogd als > Geef feedback’.

 

 

 

Layout verbeterd voor inboeken van inkoopfacturen

In de nieuwe lay-out is het mogelijk om PDF’s van inkoopfacturen naast de invoervelden te plaatsen in plaats van onder deze velden. Hierdoor is het op een groot scherm veel eenvoudiger om de inkoopfacturen in te boeken en scheelt het je een hoop scrollen.

Blijf up-to-date

Vraag het aan de kennisbank

Je wilt het beste voor je organisatie. Dan wil je ook weten of je meer uit je bedrijfssoftware kunt halen. Onze uitgebreide kennisbank is de online vraagbaak voor al je vragen omtrent Gripp. Je vindt er antwoord op veel gestelde vragen, stap-voor-stap handleidingen en andere nuttige informatie om zo efficiënt mogelijk met Gripp te werken.

Vind je toch niet wat je zoekt? Neem dan contact op met ons supportteam via support@gripp.com.