Alle releases
Release

Februari 2024

Bij Gripp vinden we het belangrijk dat jij zo efficiënt mogelijk kunt werken, zodat je meer tijd overhoudt voor de zaken die jij belangrijk vindt. Daarom zijn we continu bezig om onze software te verbeteren. Hierbij presenteren we de Gripp update van februari 2024.

Ontdek de vernieuwingen die zijn doorgevoerd binnen jouw oplossing.

Release info

16 Feb 2024 v24.2

Updates binnen Gripp

Maak kennis met de nieuwste updates binnen jouw oplossing en ontdek welke verbeteringen en vernieuwingen we voor jou hebben doorgevoerd.

Agenda Opdrachten Rapportage Uren schrijven

Algemeen

Opmaak in tekstvelden timeline

Het is nu mogelijk om timeline-berichten naar wens op te maken.

Nieuwe widget @-mentions homescherm

Voor het homescherm van Gripp is een nieuwe widget beschikbaar waarmee je direct kunt zien welke @-mentions jij hebt verstuurd. Zo kun je altijd inzien of de persoon in kwestie al heeft gereageerd op je bericht.

Wijzigingshistorie agenda item

Wanneer een agenda item is gewijzigd, is het vanaf nu mogelijk om de wijzigingshistorie te bekijken. Dit doe je door in de agenda op een item te klikken en vervolgens op ‘Historie’.

Targets invoeren per bulk

Op de medewerkers-pagina kunnen targets per jaar in bulk worden ingevoerd. Dit is mogelijk gemaakt voor alle medewerkers van je organisatie en ook voor een beperkte selectie. Dit doe je door te navigeren naar ‘Medewerkers’ > optioneel: selecteren -> ‘Targets instellen’.

Uren

Extra veld pop-up urenschrijven

In de pop-up die verschijnt bij het afvinken van een agenda item, is een veld bijgekomen waarmee je de datum van je te schrijven uren kunt aanpassen. Als je deze pop-up niet hebt, kun je deze aanzetten via Ingelogd als > Mijn gegevens > Toon uren pop-up.

 

Onderliggende taken weergeven

Bij het schrijven van uren in de opdracht zelf, is een optie toegevoegd om de onderliggende taken weer te geven of juist te verbergen.

Rapportage

Totaalsom van selectie

In de forecast-rapportage is het nu mogelijk om de totaalsom te zien van geselecteerde items.

Nieuw veld accountmanagers

Facturen hebben een nieuw eigen veld voor accountmanagers. Zo is het op een factuur direct duidelijk wie de accountmanager is van de desbetreffende relatie. Het veld wordt automatisch gevuld met de ingevulde accountmanager van de bijbehorende relatie wanneer een factuur vanuit bijvoorbeeld een opdracht wordt aangemaakt.

 

Opdrachten

Extra tab takenoverzicht

Het takenoverzicht is voorzien van een extra tabje. Hieronder vind je alle taken die horen bij gearchiveerde offertes en opdrachten.

Opdracht ondertekenen door klant

Net zoals bij een offerte, kan nu ook een opdracht ondertekend worden door de klant. Je kunt de opdrachtbevestiging met een druk op de knop verzenden. De handtekening en alle andere belangrijke informatie vind je daarna terug in de timeline van de opdracht.

Blijf up-to-date

Vraag het aan de kennisbank

Je wilt het beste voor je organisatie. Dan wil je ook weten of je meer uit je bedrijfssoftware kunt halen. Onze uitgebreide kennisbank is de online vraagbaak voor al je vragen omtrent Gripp. Je vindt er antwoord op veel gestelde vragen, stap-voor-stap handleidingen en andere nuttige informatie om zo efficiënt mogelijk met Gripp te werken.

Vind je toch niet wat je zoekt? Neem dan contact op met ons supportteam via support@gripp.com.