No BS Agency helpt bedrijven slimmer te werken door optimale inrichting van digitale bedrijfsprocessen

Slimmer werken, niet harder, dat is het doel van No BS Agency. Met zijn eenmansbedrijf helpt Boye Snoek bedrijven om de hele workflow digitaal zo optimaal mogelijk in te richten. Snoek: “Zo zorgen we er samen voor dat je meer tijd hebt voor de leukere dingen in het leven.” 

“Ik ben met Gripp in aanraking gekomen toen ik in loondienst was bij een reclamebureau waar ze met Gripp werken. Ik merkte op dat ze Gripp niet optimaal gebruikte. De projectplanning hielden ze bijvoorbeeld bij in een excel en word document en daarna voerden ze het niet consequent in in Gripp. Omdat ze niet zeker wisten hoe het in Gripp werkte. Maar dan val je automatisch terug in je oude werkwijze.”

“Van het een kwam het ander, en zo werd ik ineens Gripp systeembeheerder binnen het bedrijf.”


Veel mogelijkheden rondom automatisering en digitalisering
“Toen ben ik Gripp gaan onderzoeken en kwam ik erachter dat het veel makkelijker kan. Het interessante aan Gripp is dat je een totale workflow kan maken binnen een bedrijf, van je klantdata tot aan je projecten. Het is heel fijn dat dit allemaal in één systeem kan en je niet afhankelijk bent van elkaar. Ik was accountmanager en voordat ik het wist was ik ineens Gripp systeembeheerder binnen het bedrijf en ben ik mensen gaan trainen in het gebruiken van Gripp. Bij veel andere bedrijven zag ik hetzelfde gebeuren, een kans die ik moest aangrijpen.

“Het is een partnership. Ik blijf meekijken en zorg dat het echt voor iedereen duidelijk is.”

Proces
“Door middel van een adviesgesprek vraag ik eerst naar het hogere doel, zowel zakelijk als privé.” Zodra dit duidelijk is, brengen we de gehele workflow in kaart en kijken we waar de grootste pijnpunten zitten om dit doel te behalen. Vervolgens zoek ik de juiste tools en zorg ik ervoor dat deze goed en toekomstproof staan ingesteld. Ik geef trainingen en workshops op basis van de indeling van teams en/of rollen binnen het bedrijf. Zo weet iedereen hoe ze met de software kunnen werken en vooral waarom. Het is een partnership. Ik blijf meekijken en zorg dat het echt voor iedereen duidelijk is. Als er nieuwe updates zijn in Gripp, betekent dat ook weer nieuwe mogelijkheden voor het bedrijf.”

“Het is heel fijn dat dit allemaal in één systeem kan en je niet afhankelijk bent van elkaar.”

Toekomst
“Mijn doel is om organisaties slimmer te laten werken, niet harder. Uiteindelijk zou ik graag een academy starten waarbij je bepaalde certificeringen kunt behalen, die je kunt toepassen in je eigen bedrijf. In het begin zijn mensen vaak een beetje terughoudend, omdat ze niet goed weten waar ze aan beginnen. Ik verkoop natuurlijk een dienst die niet tastbaar is. De uitdaging is om dat zichtbaarder te maken, want na een traject zijn mensen lovend.”

Krijg net als 2.000+ bedrijven ook Gripp op de zaak

  • Efficiënte, gestroomlijnde bedrijfsprocessen
  • Minder fouten, meer werkplezier
  • Sneller en verantwoord groeien
  • Datagedreven ondernemen

The proof of the pudding…

..is in the eating. Probeer daarom Gripp bedrijfssoftware 14 dagen kosteloos uit. Geheel vrijblijvend. En zonder beperkingen.
Probeer nu gratis