Bespaar tijd en werk efficiënter dan ooit

Maak kennis met Gripp

Online kun je veel informatie vinden over diverse bedrijfssoftware. Toch vinden wij dat je pas écht kan oordelen na een eerste ontmoeting. Tijdens een Meet & Gripp laten we je in 15 minuten zien hoeveel meer tijd je kunt besparen met Gripp en is er ruimte voor vragen als:

  • Hoe zit het met behoud van data als ik overstap naar Gripp?
  • Kan ik mijn boekhoudpakket koppelen met Gripp?
  • Kan ik mijn offerteproces efficiënter inrichten met Gripp?

Ook weten wat een overstap naar Gripp jou oplevert? Boek dan nu een Meet & Gripp met onze softwarespecialisten.

 

Wat kun je allemaal met Gripp?

CRM

Al je relaties op een rijtje. Dankzij de krachtige timeline functie weet je altijd wat er speelt bij klanten, partners en prospects.

Sales en Offertes

Maak het verschil met scorende online offertes. Zet gestructureerd verkoopkansen om in nieuwe projecten of klanten dankzij de overzichtelijke salesfunnel.

Projecten en Planning

Van offerte naar uitvoering en succesvolle oplevering van je project. Op tijd én binnen het budget. Verdeel taken, stel deadlines en bewaak real-time de voortgang.

Factureren

Project klaar? Tijd voor de factuur! Online of per post. Eenmalig of periodiek. In elke valuta. En direct gekoppeld aan je boekhoudpakket. Lekker efficiënt.

Boekhouding

Aan creativiteit geen gebrek. Maar liever niet als het over je boekhouding gaat. Dan wil je geen discussies, maar gewoon zekerheid en voorspelbaarheid. Boekhouden kan in Gripp, of je koppelt met jouw favoriete boekhoudpakket. De keuze is aan jou. 

Dashboarding & rapportages

Gripp op de zaak is overzicht en inzicht. Wat je daar voor nodig hebt, zijn feiten, cijfers en dashboards. Om te monitoren, aan te passen, bij te sturen én te scoren!

Zij gingen je al voor..

Gripp heeft al meer dan 2000+ bedrijven geholpen om efficiënter te werken. Het lijkt misschien een grote stap maar onze softwarespecialisten begeleiden je er graag bij. Bekijk in de video hoe de overstap naar Gripp bij marketingbureau Happy Horizon tot stand kwam.

Meer dan software

We staan voor je klaar

Goede software is essentieel, maar professionele en snelle support is minstens zo belangrijk. Onze deskundige support medewerkers staan daarom voor je klaar. Binnen 1 uur heb je altijd antwoord op je vraag.

Krijg net als 2.000+ bedrijven ook Gripp op de zaak

  • Efficiënte, gestroomlijnde bedrijfsprocessen
  • Minder fouten, meer werkplezier
  • Sneller en verantwoord groeien
  • Datagedreven ondernemen

The proof of the pudding…

..is in the eating. Probeer daarom Gripp bedrijfssoftware 14 dagen kosteloos uit. Geheel vrijblijvend. En zonder beperkingen.
Probeer nu gratis