Alle integraties

Peppol

Met Peppol wissel je op een veilige en betrouwbare manier facturen en orders uit met (semi-)overheden of andere aangesloten bedrijven. Peppol is een internationale standaard binnen de EU. Dankzij de koppeling tussen Gripp en Peppol is het mogelijk om direct veilig een factuur te betalen via Simplerinvoicing. Om gebruik te maken van deze koppeling is het noodzakelijk om je aan te melden bij Peppol.

Peppol is onderdeel van Gripp Professional en Premium. Je kunt je Gripp starter account upgraden via het tandwiel in je Gripp-account. Om je aan te sluiten bij Peppol is het daarnaast nodig om ter verificatie andere gegevens op te geven. Hierover krijg je van ons een mailtje. Deze extra verificatie is vanwege de strenge eisen die Peppol stelt aan de gebruikers van hun netwerk.

Wanneer deze stappen doorlopen zijn, kunnen wij je aanmelden op het Peppol-netwerk, en kun je vanaf dan facturen verzenden en ontvangen. Je zult in Gripp bij het verzenden van een factuur de extra mogelijkheid aantreffen om deze, naast per post en per e-mail, ook via Peppol/Simplerinvoicing te verzenden.

Voor meer informatie kijk je op de website van Peppol.

Krijg net als 2.000+ bedrijven ook Gripp op de zaak

  • Efficiënte, gestroomlijnde bedrijfsprocessen
  • Minder fouten, meer werkplezier
  • Sneller en verantwoord groeien
  • Datagedreven ondernemen

The proof of the pudding…

..is in the eating. Probeer daarom Gripp bedrijfssoftware 14 dagen kosteloos uit. Geheel vrijblijvend. En zonder beperkingen.
Probeer nu gratis