Mag Gripp cookies plaatsen? Met deze cookies kunnen wij je website bezoek analyseren en verbeteren. Meer informatie vind je in onze privacyverklaring.
files-empty file-text2 cart coin-euro calculator stopwatch calendar mobile users cogs stats-bars star-empty bird airplane rocket video-camera facebook2 twitter rss vimeo linkedin2 menu man arrow-with-circle-right arrow-with-circle-left warning airplane
Logo Gripp voor Social Media
Je account wordt aangemaakt!
Een klein momentje...
Oeps, er is iets misgegaan!
Probeer het later opnieuw.

CRM, offertes, projectadministratie, facturatie en boekhouding, alles in één online tool!

Vriendelijke bedrijfssoftware voor het
reclame
advies
project
communicatie
marketing
consultancy
architecten
installatie
internet
sign
bureau van nu

Zonder zorgen verder waar je gebleven was

We zetten je gegevens graag voor je over.

Eén vaste prijs

Gripp houdt van duidelijkheid en transparatie. Daarom vragen we voor elke datamigratie uit onderstaande tabel, hoeveel gegevens het ook zijn, één vaste prijs. Bekijk al onze prijzen op de prijzenpagina, onder het kopje Overzicht optionele kosten.

Ondersteunde pakketten

Uit onderstaande pakketten kunnen we gegevens voor je importeren. Staat jouw pakket er niet tussen? Dan kan het zijn dat we je alsnog kunnen ondersteunen. Neem in dat geval contact op met onze sales-afdeling om de mogelijkheden te bespreken.

Omschrijving Extra informatie BedrijvenparticulierenContactpersonenGrootboekenProductenPakkettenStaffelprijzenTariefuitzonderingenMedewerkersVerkoopfacturenInkoopfacturenContractenOffertesOpdrachtenInkoopopdrachtenUrenTakenNotities
AdSystems
Assistance
Audit-bestand
Control Vision
Exact Online
Facturensturen.nl
Highrise
James Pro
Monday
Moneybird
Pipedrive
Precal
Symsys
Teamwork
Traffic
Wefact

Belangrijke informatie

Voor alle datamigraties geldt dat alleen textuele gegevens worden overgenomen. Bestanden en bijlagen en dergelijke worden niet gemigreerd. Verder is het eindresultaat afhankelijk van de zuiverheid van de aangeleverde data. Zo kan het zijn dat niet alle velden in Gripp ingevuld kunnen worden, of dat bepaalde velden (zoals straatnaam en huisnummer) samengevoegd zijn. Ook kan het zijn dat de verfijndheid van factuurregels niet beschikbaar is in de exports van de verschillende leveranciers, en dat alleen totaalbedragen beschikbaar zijn.

Bij inkoopfacturen en verkoopfacturen kan, indien beschikbaar, de betaalstatus geimporteerd worden.

Bankmutaties en koppelingen tussen facturen en bankmutaties kunnen niet geimporteerd worden.

Memoriaalboekingen en overige kosten kunnen niet worden geimporteeerd.

Datamigratie is gebaseerd op de operationele boekhouddata. Voor het behoud van boekhoudkundige geschiedenis raden we aan om zelf Audit-files te downloaden uit het oude boekhoudpakket voor arhiefdoeleinden.

Probeer het zelf een maand lang gratis!

Gripp maakt een einde aan fouten in de projectadministratie van jouw bedrijf.
Bovendien levert het programma een fikse tijdsbesparing op. Ervaar zelf het gemak!