Partner BTTR zorgt voor vooruitgang door innovatieve en technologische oplossingen 

Waar de expertise van Gripp stopt, maar een technologisch vraagstuk niet onoplosbaar hoeft te zijn, denkt digitaal innovatiebureau BTTR mee. BTTR probeert innovatie en technologie toe te passen binnen een marketing, business of ict-vraagstuk. “De meeste klanten die we helpen raken alle drie deze vlakken”, vertelt Thijs van Dijk, strateeg bij BTTR. “We kijken naar de uitdaging van de klant en hoe we technologie in kunnen zetten om tot een vooruitgang te komen.”

Sinds 2017 werkt BTTR met Gripp. Thijs: “We kwamen met Gripp in aanraking door één van onze eerste klanten. Zij werkten sinds 2016 met Gripp en waren enthousiast over de mogelijkheden binnen Gripp. Al snel kwam dan ook de vraag bij ons terecht om maatwerk integraties met Gripp te ontwikkelen voor hun digitale  platforms. Bijvoorbeeld een platform waar gebruikers kunnen inloggen en hun activiteiten kunnen doen, waarop vervolgens de facturatie automatisch via Gripp verloopt zonder omkijken. Daarnaast hadden ze de wens voor het berekenen van de declarabiliteit en ontwikkelden we een realtime dashboard.

‘Onze omzet is verdubbeld sinds we met Gripp werken’

Zelf Gripp gebruiken
Zo werd BTTR zelf ook benieuwd naar Gripp voor eigen gebruik. “Marcel heeft bij ons op kantoor de migratie gedaan en zijn we met Gripp aan de slag gegaan.” De implementatie is heel goed bevallen. Marcel heeft alle tijd genomen om het goed te regelen. Daarbij hebben we er zelf veel tijd en energie in gestoken en dat heeft ervoor gezorgd dat we nog steeds heel goed met Gripp draaien en dat onze omzet is verdubbeld. Gripp is geen belemmering geweest in dat groeiproces, het heeft onze groei juist ondersteund.”

Gripp partner
Na het zelf te gebruiken, zag BTTR mogelijkheden om samen te werken met Gripp. “We zijn gaan kijken naar alle mogelijkheden die de API van Gripp te bieden heeft en hoe BTTR gebruikers van Gripp kan adviseren hoe dat in Gripp ingericht kan worden.” Gisteren sprak ik nog een klant die Gripp als crm pakket wil gebruiken. Ze willen graag bijhouden hoe het verkeer op hun corporate platform loopt en welke interacties er allemaal zijn. Gripp biedt daar niet heel veel mogelijkheden voor. BTTR denkt dan mee hoe we ervoor kunnen zorgen dat de segmentatie vanuit de gebruikers van hun platform in het juiste gedeelte van Gripp terechtkomt.”

Meedenken vanuit verschillende kanten
“De ene keer gebruiken we de Gripp API meer vanuit de IT kant, de andere keer meer vanuit de marketing kant. We zijn vooral een bedrijf dat strategisch meedenkt en adviseert. In principe zou elk bedrijf in de hele wereld Gripp kunnen gebruiken, maar het vergt wel allerlei toevoegingen en/of aanpassingen aan je inrichting en workflows.

We krijgen met regelmaat een aanvraag van Gripp voor een bepaalde case, waarbij jullie intern de conclusie trekken dat hier verder over nagedacht moet worden. We worden vaak vanuit Gripp benaderd voor de Jira koppelingen en out of the box denken. We zijn er dag in dag uit om onze klanten vooruit te helpen door nieuwe technologie. “Dat is de focus aan onze kant.”

“We kunnen juist goed met Gripp samenwerken doordat Gripp goede processen allemaal zelf embed door op de API zelf vooruit te kunnen werken”

Onlangs hebben we bijvoorbeeld voor een marketingbureau hun hele incasso proces geautomatiseerd, gerelateerd aan Gripp. Omdat de standaard integratie tussen Gripp en Exact dat niet faciliteert, hebben we een losse applicatie die we dan koppelen aan Gripp en Exact die de automatische incasso zoals zij dat wensen kan faciliteren, dus ook met alle communicatie met emails en kredietlimieten. We doen heel veel business innovatie en daarbinnen speelt een projectmanagementsysteem als Gripp een grote rol. We kunnen juist goed met Gripp samenwerken doordat Gripp goede processen allemaal zelf beheert door op de API zelf vooruit te kunnen werken.

Samenwerking geslaagd
Ik zie nog steeds dat veel organisaties niet alles gebruiken dat in Gripp zit. Dat vind ik erg zonde, want Gripp is vanuit mijn perspectief juist heel sterk op het moment dat je alles gebruikt. De kracht zit in de vertakkingen. Als de klant van alle mogelijkheden van Gripp gebruik maakt, is voor mij de samenwerking geslaagd. 

 

 

Krijg net als 2.000+ bedrijven ook Gripp op de zaak

  • Efficiënte, gestroomlijnde bedrijfsprocessen
  • Minder fouten, meer werkplezier
  • Sneller en verantwoord groeien
  • Datagedreven ondernemen

The proof of the pudding…

..is in the eating. Probeer daarom Gripp bedrijfssoftware 14 dagen kosteloos uit. Geheel vrijblijvend. En zonder beperkingen.
Probeer nu gratis