Mag Gripp cookies plaatsen? Met deze cookies kunnen wij je website bezoek analyseren en verbeteren. Meer informatie vind je in onze privacyverklaring.
files-empty file-text2 cart coin-euro calculator stopwatch calendar mobile users cogs stats-bars star-empty bird airplane rocket video-camera facebook2 twitter rss vimeo linkedin2 menu man arrow-with-circle-right arrow-with-circle-left warning airplane
Logo Gripp voor Social Media
Je account wordt aangemaakt!
Een klein momentje...
Oeps, er is iets misgegaan!
Probeer het later opnieuw.

CRM, offertes, projectadministratie, facturatie en boekhouding, alles in één online tool!

Vriendelijke bedrijfssoftware voor het
reclame
advies
project
communicatie
marketing
consultancy
architecten
installatie
internet
sign
bureau van nu

Iedereen een eigen agenda

Elke medewerker heeft een eigen takenoverzicht, die kan worden weergegeven op dag-, week- en maandniveau, en daarmee altijd een goed overzicht van de taken waar hij of zij aan kan gaan werken. En mocht een taak een andere prioriteit krijgen, dan sleep je deze gewoon naar de gewenste plek!

Bekijk screenshot

Taken aanmaken en verdelen

Wanneer een opdracht wordt ingepland kan de projectmanager snel taken aanmaken voor alle teammembers. Ook hier kan handig gebruik worden gemaakt van een kleurcodering, zodat je in een oogopslag precies ziet wat de status van elke taak is! Het inplannen van taken in de agenda gaat makkelijker dan ooit, en biedt veel mogelijkheden om de juiste mensen op het juiste moment aan de juiste taak te laten werken.
Bekijk screenshot

Taken pas planbaar als de vorige is afgerond

Een krachtige functie: je kunt aangeven of een taak pas gepland mag worden als een vorige taak is afgerond, of als een offerte is geaccepteerd. Zo doen al je medewerkers alles precies op het juiste moment!

Bekijk screenshot

Planning full-screen in de werkplaats

De planning full-screen tonen in bijvoorbeeld een werkplaats of andere centrale plek? Het kan met Gripp! In een oogopslag weet iedereen wat ie moet doen!
Bekijk screenshot

Verticale layout biedt snel overzicht

Taken kun je verticaal weergaven op fase. Zo sleep je snel een taak van bijvoorbeeld Todo naar In progress, en weet iedereen waar het project staat.

Bekijk screenshot

Direct uren schrijven op taken

Wanneer een dag is afgelopen, kun je met een druk op de knop alle ingeplande taken omzetten naar uren. Daarmee is dat vervelende klusje ook weer geklaard!
Bekijk screenshot

Aan te passen aan jouw wensen

In Gripp kun je op verschillende manieren kijken naar een planning. Naast de diverse overzichten zoals dag, week en maand, zijn er ook een aantal instellingen om informatie wel of juist niet te tonen. Zo heb jij altijd het perfecte overzicht om beslissingen te nemen!

Bekijk screenshot
Bekijk de tour per rol
Volgende onderwerp: Uren ⇒
Bekijk ook onze video's over dit onderwerp
Video
Planning

Probeer het zelf een maand lang gratis!

Gripp maakt een einde aan fouten in de projectadministratie van jouw bedrijf.
Bovendien levert het programma een fikse tijdsbesparing op. Ervaar zelf het gemak!