files-empty file-text2 cart coin-euro calculator stopwatch calendar mobile users cogs stats-bars star-empty bird airplane rocket video-camera facebook2 twitter rss vimeo linkedin2 menu man arrow-with-circle-right arrow-with-circle-left warning airplane
Logo Gripp voor Social Media
Je account wordt aangemaakt!
Een klein momentje...
Oeps, er is iets misgegaan!
Probeer het later opnieuw.

CRM, offertes, projectadministratie, facturatie en boekhouding, alles in één online tool!

Vriendelijke bedrijfssoftware voor het
reclame
advies
project
communicatie
marketing
consultancy
architecten
installatie
internet
sign
bureau van nu

Gripp voor sales-medewerkers

Van het eerste klantcontact tot het succevol afsluiten van een sale, alles in één helder pakket. Dankzij de snel in te laden basis-offertes en vooraf gedefinieerde pakketten, maak je binnen enkele minuten de prachtigste offertes waar je klanten geen nee tegen kunnen zeggen. En met de handige offerte-fases weet je altijd wat de huidige status van een offerte is, en wat de volgende stap is om die klant binnen te halen.

Relaties

Offertes

Opdrachten

Taken

Uren

Facturatie

Inkoop

Rapportage

Verlof

API

Boekhouding

Overige

Professionele calculaties

Met de grootste eenvoud bouw je de meest professionele offertes. In de offerte kun je per item aangeven of de werkzaamheden op basis van een vast bedrag, begroting of nacalculatie moeten gebeuren, zodat jij en je klant precies weten wat de afspraken zijn. Ook wijzigingen die je maakt blijven bewaard, en kunnen altijd worden teruggevonden!

Voor nog meer gemak: maak gebruik van basis-offertes om veel gemaakte offertes met een druk op de knop aan te maken! Nog even de klantnaam invullen, en klaar!

Bekijk screenshot

Offertes direct online te accepteren

Wanneer je dat wilt, kunnen jouw klanten een offerte direct online accepteren. Wanneer ze dat doen, krijg jij een seintje, en kun je direct aan de slag.
Bekijk screenshot

Weet altijd hoeveel offertes er zijn gestuurd, geweigerd en geaccepteerd

Doordat in Gripp alle offertes bij worden gehouden in één systeem weet je door middel van de rapportages altijd hoeveel offertes er openstaan, geaccepteerd of geweigerd zijn.

Bekijk screenshot

Van offerte naar opdracht met een druk op de knop!

Bij het ontvangen van een akkoord op de offerte kan deze direct worden omgezet naar een opdracht. Al je afspraken blijven behouden, en eventuele geschreven uren in het voortraject worden overgenomen. Wil je de offerte liever direct factureren? Dat is uiteraard ook mogelijk. Van offerte naar factuur binnen een enkele klik!

Overschreden budgetten zijn verleden tijd, door meer inzicht. Je offerte wordt automatisch gebruikt als budget. Wil je kunnen zien of je structureel te laag of te hoog budgetteert? Door meer overzicht budgetteer je altijd precies goed!
Bekijk screenshot

Heb Gripp in de hand... letterlijk!

Met de mobiele app van Gripp, heb je vrijwel het gehele pakket niet alleen op je desktop tot je beschikking, maar ook op je tablet of smartphone. Toch nog even die rapportages bekijken aan het eind van de dag? Dat kan vanaf nu gewoon vanuit de luie stoel!

Bekijk screenshot

Overal te gebruiken!

De Gripp app maakt gebruik van de nieuwste internettechnologie om te doen wat het moet doen. Dat betekent dat de Gripp app op vrijwel alle mobiele apparaten moeiteloos werkt. Zoals altijd geldt: mocht jij een probleem ondervinden, aarzel niet en stuur ons even een mailtje op support@gripp.com.
Bekijk screenshot
Volgende onderwerp: Medewerker ⇒

Probeer het zelf een maand lang gratis!

Gripp maakt een einde aan fouten in de projectadministratie van jouw bedrijf.
Bovendien levert het programma een fikse tijdsbesparing op. Ervaar zelf het gemak!