Mag Gripp cookies plaatsen? Met deze cookies kunnen wij je website bezoek analyseren en verbeteren. Meer informatie vind je in onze privacyverklaring.
files-empty file-text2 cart coin-euro calculator stopwatch calendar mobile users cogs stats-bars star-empty bird airplane rocket video-camera facebook2 twitter rss vimeo linkedin2 menu man arrow-with-circle-right arrow-with-circle-left warning airplane
Logo Gripp voor Social Media
Je account wordt aangemaakt!
Een klein momentje...
Oeps, er is iets misgegaan!
Probeer het later opnieuw.

CRM, offertes, projectadministratie, facturatie en boekhouding, alles in één online tool!

Vriendelijke bedrijfssoftware voor het
reclame
advies
project
communicatie
marketing
consultancy
architecten
installatie
internet
sign
bureau van nu

Wie is te laat?

Cruciaal voor je onderneming: strak debiteurenbeheer. Gripp geeft je al het mogelijke inzicht als het gaat om openstaande debiteuren. Met een overzichtelijke ouderdomsanalyse weet je precies in welke debiteur je je tijd en moeite moet steken!

Bekijk screenshot

Inzicht in de opbouw van je omzet

Met de krachtige omzet-rapportage kun je precies zien waar je je meeste omzet uit haalt. Groepeer op grootboek, kostenplaats, debiteur, opdracht of product. Ideaal voor het nemen van strategische beslissingen!
Bekijk screenshot

Trends… groeien we?

Een real-time overzicht van enkele kerncijfers van je bedrijf van de afgelopen jaren, overzichtelijk weergegeven in prachtige diagrammen.

Bekijk screenshot

Offertetraject in beeld

De verkoop in beeld. Zie precies welke teammembers verantwoordelijk zijn voor de uitgebrachte offertes, inclusief slagingskans.
Bekijk screenshot

Sales funnel

Beantwoord met een druk op de knop de vraag hoeveel van de uitgebrachte offertes doorgaan, en in welke fase ze afvallen.

Bekijk screenshot

Sales monitor

Een eenvoudig maar krachtig overzicht van alle uitgebrachte offertes, opdrachten en facturen in een bepaalde tijdsperiode, al dan niet gegroepeerd per relatie.
Bekijk screenshot

Waar zitten mijn klanten?

Binnenkort op de koffie bij uw klanten? Bekijk alle klanten in een zelfde regio met een druk op de knop!

Bekijk screenshot

Budgetbewaking opdrachten

Kerninformatie van alle lopende opdrachten op een rij. Zie direct welke opdrachten uit budget dreigen te lopen.
Bekijk screenshot

Uren per medewerker

Alle uren van alle medewerkers overzichtelijk op een rij in een zelf te bepalen periode, aangevuld met de declarabiliteit van die medewerker, en hoeveel uren er zijn geschreven t.o.v. het werkrooster.

Bekijk screenshot

Gripp PlusSturen op targets

Begint je bedrijf te groeien? Dan wordt sturen op targets een must. Stel de targets bij bedrijven en medewerkers zorgvuldig in en monitor het daarna periodiek.
Bekijk screenshot

Gripp PlusOverzichtelijke ranglijsten

Vergelijk zelf te definiëren periodes met elkaar op het gebied van klant-omzet, accountmanager-omzet, of inkoop en spiegel dit af tegen vooraf ingestelde targets.

Bekijk screenshot

Gripp PlusKrachtige BI functies

Speel met de instellingen en ontdek op welke producten je de meeste marge draait, of een klein deel van je klanten verantwoordelijk is voor een onevenredig groot deel van je omzet (risico!), of van welke klanten je beter afscheid kunt nemen.
Bekijk screenshot

Gripp PlusEen vooruitziende blik met Forecasts

Deze maand is je omzet top, maar hoe is dat volgende maand? Doe voorspellingen met de Forecast-rapportage zodat je nooit meer achteraf onaangenaam verrast wordt!

Bekijk screenshot

Gripp PlusReal-time onderhandenwerk-overzicht

De status van je onderhandenwerk voor opdrachten op een bepaalde peildatum is direct op te vragen.
Bekijk screenshot

Gripp PlusCost accounting overzicht

Een samensmelting van inzicht voor de projectmanager en inzicht voor de boekhouder!

Bekijk screenshot

Gripp PlusKies je weergave en sla deze op voor later!

Niet iedereen wil dezelfde informatie zien. Daarom heeft Gripp ervoor gezorgd dat je zelf kunt bepalen welke kolommen je ziet, in welke volgorde, met welke filtering en met welke sortering en eventuele groepering. Daarnaast zijn vrijwel alle Gripp Plus rapportages voorzien van de mogelijkheid om presets op te slaan. Zo hebben jij en je collega's met een druk op de knop toegang tot de eerder zorgvuldig samengestelde rapportages.
Bekijk screenshot

Gripp PlusAlle gegevens zijn te exporteren

Alle gegevens zijn eenvoudig te exporteren naar een Excel-sheet. Wat je ziet op je scherm, is eenvoudig verder te verwerken in Excel op zowel de Mac als onder Windows.

Bekijk screenshot

Gripp PlusNog niet wat je zoekt?

Mocht je specifieke wensen hebben om eenvoudig bepaalde gegevens uit Gripp te toveren? Neem dan contact op met onze sales-afdeling via sales@gripp.com en leg je wensen uit. Wellicht is het mogelijk om een specifieke maatwerk-oplossing voor je te maken!
Bekijk screenshot
Bekijk de tour per rol
Volgende onderwerp: API ⇒
Bekijk ook onze video's over dit onderwerp
Video
Rapportages

Probeer het zelf een maand lang gratis!

Gripp maakt een einde aan fouten in de projectadministratie van jouw bedrijf.
Bovendien levert het programma een fikse tijdsbesparing op. Ervaar zelf het gemak!