files-empty file-text2 cart coin-euro calculator stopwatch calendar mobile users cogs stats-bars star-empty bird airplane rocket video-camera facebook2 twitter rss vimeo linkedin2 menu man arrow-with-circle-right arrow-with-circle-left warning airplane
Logo Gripp voor Social Media
Je account wordt aangemaakt!
Een klein momentje...
Oeps, er is iets misgegaan!
Probeer het later opnieuw.

CRM, offertes, projectadministratie, facturatie en boekhouding, alles in één online tool!

Vriendelijke bedrijfssoftware voor het
reclame
advies
project
communicatie
marketing
consultancy
architecten
installatie
internet
sign
bureau van nu

Gripp voor projectleiders

Het plannen, monitoren en voltooien van projecten is nu makkelijker dan ooit. Of er nu één, of 10 man op een project ingepland moeten worden, als projectleider hou je met Gripp het volledige overzicht, weet je precies wat er nog gedaan moet worden, en heb je met de real-time rapportagemogelijkheden altijd een antwoord klaar op vragen van het management.

Relaties

Offertes

Opdrachten

Taken

Uren

Facturatie

Inkoop

Rapportage

Verlof

API

Boekhouding

Overige

De hele bezetting in één simpel overzicht

Taken inplannen is een fluitje van een cent. Als je projectleider heb je een perfect overzicht van de tijdsbestedingen van alle medewerkers, en kun je projecten snel inplannen.

Bekijk screenshot

Duidelijk week en dag-overzicht

Urenschrijven: een tijdrovende klus die je medewerkers het best zelf kunnen doen. Gripp bevat zowel een overzichtelijk weekoverzicht, als gedetailleerde dagoverzichten. Alle medewerkers kunnen eenvoudig zelf hun uren schrijven, en voorzien van een duidelijke omschrijving. Is iemand vergeten uren te schrijven? Gripp stuurt dan automatisch een mail ter herinnering. Zo wordt urenregistratie niet vergeten, en weet je altijd wie wanneer en hoelang aan een opdracht of taak gewerkt heeft.
Bekijk screenshot

Budgetten in een oogopslag

Uren en omzet makkelijk gebudgetteerd vanuit je offerte. En alle uren die iedereen schrijft direct visueel afgezet tegen je gebudgetteerde uren. Omzet en inkoop? Idem Dito. Dus, meteen inzicht in je bruto winst, hoeveel uur je nog verwacht te schrijven, welke taken er open staan, en wie waaraan gewerkt heeft.

Bekijk screenshot

Project planning in fases uitvoeren

Is er akkoord gegeven op een uitgebrachte offerte en moet een deadline gehaald worden? De online projectmanagement van Gripp geeft jou de mogelijkheid om projecten en opdrachten op te delen in verschillende fases. Zo heb je altijd overzicht in welke fase het project zich bevindt, wanneer de deadline van het project is en op welk project de focus moet worden gelegd.
Bekijk screenshot

Meer grip op projecten door uren- en inkoopregistratie

Alleen met een strakke registratie van gemaakte uren en inkoop kun je een bedrijf goed runnen. Gripp ondersteunt je op deze punten als geen ander, en biedt het inzicht dat je nodig hebt op elk moment van de dag, waar ook ter wereld.

Bekijk screenshot

Urenspecificatie naar de klant

Per opdracht kun je aangeven of er bij de facturen een urenspecificatie moet worden meegezonden of niet. Volledig automatisch! Uiteraard gaan alleen de uren de deur uit die je gefiatteerd hebt. Volledig gespecificeerde facturen worden sneller betaald, en dat is natuurlijk altijd mooi meegenomen!
Bekijk screenshot

Heb Gripp in de hand... letterlijk!

Met de mobiele app van Gripp, heb je vrijwel het gehele pakket niet alleen op je desktop tot je beschikking, maar ook op je tablet of smartphone. Toch nog even die rapportages bekijken aan het eind van de dag? Dat kan vanaf nu gewoon vanuit de luie stoel!

Bekijk screenshot

Overal te gebruiken!

De Gripp app maakt gebruik van de nieuwste internettechnologie om te doen wat het moet doen. Dat betekent dat de Gripp app op vrijwel alle mobiele apparaten moeiteloos werkt. Zoals altijd geldt: mocht jij een probleem ondervinden, aarzel niet en stuur ons even een mailtje op support@gripp.com.
Bekijk screenshot
Volgende onderwerp: Administratie ⇒

Probeer het zelf een maand lang gratis!

Gripp maakt een einde aan fouten in de projectadministratie van jouw bedrijf.
Bovendien levert het programma een fikse tijdsbesparing op. Ervaar zelf het gemak!