Mag Gripp cookies plaatsen? Met deze cookies kunnen wij je website bezoek analyseren en verbeteren. Meer informatie vind je in onze privacyverklaring.
files-empty file-text2 cart coin-euro calculator stopwatch calendar mobile users cogs stats-bars star-empty bird airplane rocket video-camera facebook2 twitter rss vimeo linkedin2 menu man arrow-with-circle-right arrow-with-circle-left warning airplane
Logo Gripp voor Social Media
Je account wordt aangemaakt!
Een klein momentje...
Oeps, er is iets misgegaan!
Probeer het later opnieuw.

CRM, offertes, projectadministratie, facturatie en boekhouding, alles in één online tool!

Vriendelijke bedrijfssoftware voor het
reclame
advies
project
communicatie
marketing
consultancy
architecten
installatie
internet
sign
bureau van nu

Heb Gripp in de hand... letterlijk!

Met de mobiele app van Gripp, heb je vrijwel het gehele pakket niet alleen op je desktop tot je beschikking, maar ook op je tablet of smartphone. Toch nog even die rapportages bekijken aan het eind van de dag? Dat kan vanaf nu gewoon vanuit de luie stoel!

Bekijk screenshot

Overal te gebruiken!

De Gripp app maakt gebruik van de nieuwste internettechnologie om te doen wat het moet doen. Dat betekent dat de Gripp app op vrijwel alle mobiele apparaten moeiteloos werkt. Zoals altijd geldt: mocht jij een probleem ondervinden, aarzel niet en stuur ons even een mailtje op support@gripp.com.
Bekijk screenshot

Een handig dashboard

De home-pagina biedt een direct overzicht van de werkzaamheden die jij vandaag moet doen. Rechts vind je handige widgets met belangrijke statusinformatie, of dingen waar je actie op moet ondernemen. Zo zie je direct of er nieuwe inkoopfacturen zijn binnengekomen, of wanneer je collega's jarig zijn.

Bekijk screenshot

Snel zoeken

Snel en soepel werken, dat kan met Gripp. Een klant belt bijvoorbeeld over een factuur? Typ het factuurnummer, waar je je ook bevindt, rechtsboven in het zoekveld, en spring direct naar de gewenste pagina!
Bekijk screenshot

Handige bestands-previews

Werk je veel met afbeeldingen als bijlagen in Gripp? Dankzij de thumbnails krijg je een indruk van welk bestand het betreft, en met een druk op de knop bekijk je hem in het groot.

Bekijk screenshot

Zet Gripp naar je hand met Vrije velden

Kom je net een veldje te kort? Op diverse pagina's in het systeem kun je vrije velden toevoegen. Zo zet je Gripp echt naar je hand!
Bekijk screenshot

Krachtig filteren

Complexe vraagstukken als "Toon me alle relaties uit Amsterdam die ik vorig jaar een factuur heb gestuurd met een bedrag hoger dan €1000,00" zijn nu met een paar klikken te beantwoorden. Je kunt de filters uiteraard ook opslaan voor later gebruik voor jou en je collega's.

Bekijk screenshot

Tabfilters

Geen zin om iedere keer te zoeken op een tag? Je kunt tabfilters maken op basis van een tag, die permanent zichtbaar blijven boven je overzicht. Handig om de mensen die je op die beurs hebt gesproken er snel bij te pakken.
Bekijk screenshot

Vaste notities permanent weergeven

Soms wil je je medewerkers wijzen op speciale afspraken met je klant bij het opstellen van een opdracht. De vaste notitie van een relatie komt (optioneel) automatisch naar boven bij het opstellen van bijvoorbeeld een opdracht of offerte. Zo kom je altijd je afspraken na, en helpt Gripp je om fouten te voorkomen!

Bekijk screenshot

Notificaties

Naast een e-mailtje, kun je nu ook browser-notificaties ontvangen wanneer bijvoorbeeld een offerte is geaccepteerd. Een kleine subtiele notificatie op je desktop brengt je van verschillende events op de hoogte, zodat jij actie kunt ondernemen!
Bekijk screenshot

Geschiedenis van alle wijzigingen

Alle wijzigingen op een pagina worden door Gripp onthouden. Zo zie je precies wie op welke datum wat heeft veranderd!

Bekijk screenshot

Meerdere identiteiten

Met Gripp is het mogelijk om vanuit meerdere identiteiten te opereren. Per identiteit kun je sjablonen uploaden, en de afzendgegevens zoals adres en e-mailadres opgeven.
Bekijk screenshot

Grip op Gripp!

Zie hoe goed jij gebruik maakt van Gripp, dankzij de Gripp-levels! In een oogopslag zie je waar je Gripp ten volste benut, en krijg je tips voor de punten waarop verbetering valt te behalen!

Bekijk screenshot

Veilig inloggen

Je hebt zelf de keuze hoe veilig de je inlogprocedure voor medewerkers instelt. Je kunt kiezen voor 2-factor-authenticatie, forceren dat een wachtwoord een bepaalde lengte moet hebben, of zorgen dat alleen verbindingen vanaf bepaalde IP-adressen worden toegestaan.
Bekijk screenshot
Bekijk ook onze video's over dit onderwerp
Video
Introductie & dashboard
Video
Timeline & geschiedenis
Video
Zoeken, filteren & exporteren
Video
Producten & pakketten
Video
Medewerkers
Video
Gripp Webinar (60 minuten)

Probeer het zelf een maand lang gratis!

Gripp maakt een einde aan fouten in de projectadministratie van jouw bedrijf.
Bovendien levert het programma een fikse tijdsbesparing op. Ervaar zelf het gemak!