files-empty file-text2 cart coin-euro calculator stopwatch calendar mobile users cogs stats-bars star-empty bird airplane rocket video-camera facebook2 twitter rss vimeo linkedin2 menu man arrow-with-circle-right arrow-with-circle-left warning airplane
Logo Gripp voor Social Media
Je account wordt aangemaakt!
Een klein momentje...
Oeps, er is iets misgegaan!
Probeer het later opnieuw.

CRM, offertes, projectadministratie, facturatie en boekhouding, alles in één online tool!

Vriendelijke bedrijfssoftware voor het
reclame
advies
project
communicatie
marketing
consultancy
architecten
installatie
internet
sign
bureau van nu

Gripp voor medewerkers

Weten wat je moet doen, en met zo min mogelijk tijd de uren registreren. Dat is waar Gripp zich op richt. Of het nu op het werk is of op locatie, Gripp is overal en altijd bereikbaar.

Relaties

Offertes

Opdrachten

Taken

Uren

Facturatie

Inkoop

Rapportage

Verlof

API

Boekhouding

Overige

Je eigen overzichtelijke planning

Je eigen persoonlijke planning altijd overzichtelijk in beeld, zodat je precies weet wat er van je verwacht wordt. En Gripp zou WhiteWork niet zijn, als de planning met een druk op de knop omgezet kan worden naar geschreven uren!

Bekijk screenshot

Duidelijk week en dag-overzicht

Urenschrijven: een tijdrovende klus die je medewerkers het best zelf kunnen doen. Gripp bevat zowel een overzichtelijk weekoverzicht, als gedetailleerde dagoverzichten. Alle medewerkers kunnen eenvoudig zelf hun uren schrijven, en voorzien van een duidelijke omschrijving. Is iemand vergeten uren te schrijven? Gripp stuurt dan automatisch een mail ter herinnering. Zo wordt urenregistratie niet vergeten, en weet je altijd wie wanneer en hoelang aan een opdracht of taak gewerkt heeft.
Bekijk screenshot

Stopwatch voor nauwkeurige urenregistratie

Werkzaamheden die declarabel zijn registreer je tot op de minuut met de handige stopwatch-functie in Gripp. Zo worden uren geschreven direct nadat je klaar bent met het werken aan een opdracht. Ook kunnen interne werkzaamheden die niet kunnen worden doorbelast zo eenvoudig worden bijgehouden.

Bekijk screenshot

Heb Gripp in de hand... letterlijk!

Met de mobiele app van Gripp, heb je vrijwel het gehele pakket niet alleen op je desktop tot je beschikking, maar ook op je tablet of smartphone. Toch nog even die rapportages bekijken aan het eind van de dag? Dat kan vanaf nu gewoon vanuit de luie stoel!
Bekijk screenshot

Overal te gebruiken!

De Gripp app maakt gebruik van de nieuwste internettechnologie om te doen wat het moet doen. Dat betekent dat de Gripp app op vrijwel alle mobiele apparaten moeiteloos werkt. Zoals altijd geldt: mocht jij een probleem ondervinden, aarzel niet en stuur ons even een mailtje op support@gripp.com.

Bekijk screenshot
Volgende onderwerp: Projectleider ⇒

Probeer het zelf een maand lang gratis!

Gripp maakt een einde aan fouten in de projectadministratie van jouw bedrijf.
Bovendien levert het programma een fikse tijdsbesparing op. Ervaar zelf het gemak!