Mag Gripp cookies plaatsen? Met deze cookies kunnen wij je website bezoek analyseren en verbeteren. Meer informatie vind je in onze privacyverklaring.
files-empty file-text2 cart coin-euro calculator stopwatch calendar mobile users cogs stats-bars star-empty bird airplane rocket video-camera facebook2 twitter rss vimeo linkedin2 menu man arrow-with-circle-right arrow-with-circle-left warning airplane
Logo Gripp voor Social Media
Je account wordt aangemaakt!
Een klein momentje...
Oeps, er is iets misgegaan!
Probeer het later opnieuw.

CRM, offertes, projectadministratie, facturatie en boekhouding, alles in één online tool!

Vriendelijke bedrijfssoftware voor het
reclame
advies
project
communicatie
marketing
consultancy
architecten
installatie
internet
sign
bureau van nu
De toevoeging op Gripp voor bedrijven die nog meer grip willen!
Gripp Plus is een verzameling van extra functies waarmee gebruikers nog meer grip krijgen op hun bedrijf. De functionaliteit die nog komen zijn te vinden op onze roadmap. Hieronder vind je alvast een overzicht van de zaken die al gelanceerd zijn.

Gripp PlusAutomation

Gripp probeert zijn gebruikers zo veel mogelijk tijd te besparen door handelingen zo gemakkelijk mogelijk te maken, Gripp-gebruikers hebben meer vakantie! Dit is dan ook de reden dat de Automatisering module zijn weg heeft gevonden naar onze applicatie. De Automatisering module geeft gebruikers de mogelijkheid om bepaalde handmatige handelingen geautomatiseerd uit te voeren. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Gripp PlusKlantenportaal (binnenkort beschikbaar!)

Meer direct contact met de klanten, inzage mogelijkheden voor documenten en direct bij inzage facturen betalen? Dit is mogelijk met het Gripp Plus klantenportaal. Geef relaties toegang tot een privé omgeving met jouw bedrijfslogo en huisstijl en ervaar het gemak.
Bekijk screenshot

Gripp PlusOverkoepelend projecten / retainers

Houdt ook het overzicht over meerdere bij elkaar horende opdrachten en offertes dankzij het overkoepelende projectniveau. Inclusief de mogelijkheid om een bedrag vooraf te factureren, en gaandeweg de opdrachten hiermee te verrekenen!

Bekijk screenshot

Gripp PlusLive-bankkoppelingen via Ponto

Zonder omkijken je laatste banktransacties automatisch in Gripp! Bespaar tijd met deze handige functie. Beschikbaar voor zowel Nederlandse als buitenlandse banken.

De koppeling vereist een abonnement op Ponto.
Bekijk screenshot

Gripp PlusSturen op targets

Begint je bedrijf te groeien? Dan wordt sturen op targets een must. Stel de targets bij bedrijven en medewerkers zorgvuldig in en monitor het daarna periodiek.

Bekijk screenshot

Gripp PlusOverzichtelijke ranglijsten

Vergelijk zelf te definiëren periodes met elkaar op het gebied van klant-omzet, accountmanager-omzet, of inkoop en spiegel dit af tegen vooraf ingestelde targets.
Bekijk screenshot

Gripp PlusKrachtige BI functies

Speel met de instellingen en ontdek op welke producten je de meeste marge draait, of een klein deel van je klanten verantwoordelijk is voor een onevenredig groot deel van je omzet (risico!), of van welke klanten je beter afscheid kunt nemen.

Bekijk screenshot

Gripp PlusEen vooruitziende blik met Forecasts

Deze maand is je omzet top, maar hoe is dat volgende maand? Doe voorspellingen met de Forecast-rapportage zodat je nooit meer achteraf onaangenaam verrast wordt!
Bekijk screenshot

Gripp PlusReal-time onderhandenwerk-overzicht

De status van je onderhandenwerk voor opdrachten op een bepaalde peildatum is direct op te vragen.

Bekijk screenshot

Gripp PlusCost accounting overzicht

Een samensmelting van inzicht voor de projectmanager en inzicht voor de boekhouder!
Bekijk screenshot

Gripp PlusKies je weergave en sla deze op voor later!

Niet iedereen wil dezelfde informatie zien. Daarom heeft Gripp ervoor gezorgd dat je zelf kunt bepalen welke kolommen je ziet, in welke volgorde, met welke filtering en met welke sortering en eventuele groepering. Daarnaast zijn vrijwel alle Gripp Plus rapportages voorzien van de mogelijkheid om presets op te slaan. Zo hebben jij en je collega's met een druk op de knop toegang tot de eerder zorgvuldig samengestelde rapportages.

Bekijk screenshot

Gripp PlusAlle gegevens zijn te exporteren

Alle gegevens zijn eenvoudig te exporteren naar een Excel-sheet. Wat je ziet op je scherm, is eenvoudig verder te verwerken in Excel op zowel de Mac als onder Windows.
Bekijk screenshot

Gripp PlusNog niet wat je zoekt?

Mocht je specifieke wensen hebben om eenvoudig bepaalde gegevens uit Gripp te toveren? Neem dan contact op met onze sales-afdeling via sales@gripp.com en leg je wensen uit. Wellicht is het mogelijk om een specifieke maatwerk-oplossing voor je te maken!

Bekijk screenshot

Probeer het zelf een maand lang gratis!

Gripp maakt een einde aan fouten in de projectadministratie van jouw bedrijf.
Bovendien levert het programma een fikse tijdsbesparing op. Ervaar zelf het gemak!