files-empty file-text2 cart coin-euro calculator stopwatch calendar mobile users cogs stats-bars star-empty bird airplane rocket video-camera facebook2 twitter rss vimeo linkedin2 menu man arrow-with-circle-right arrow-with-circle-left warning airplane
Logo Gripp voor Social Media
Je account wordt aangemaakt!
Een klein momentje...
Oeps, er is iets misgegaan!
Probeer het later opnieuw.

CRM, offertes, projectadministratie, facturatie en boekhouding, alles in één online tool!

Vriendelijke bedrijfssoftware voor het
reclame
advies
project
communicatie
marketing
consultancy
architecten
installatie
internet
sign
bureau van nu

Gripp voor directie en management

Aan het eind van de dag komt het voeren van een bedrijf hier op neer: maken we winst? Met Gripp heb je die informatie altijd real-time inzichtelijk, en is het wachten op kwartaalcijfers voorbij. Om een bedrijf goed te kunnen sturen, is goede stuurinformatie enorm belangrijk. Met Gripp heb je budget- en winstinformatie per project beschikbaar, en heb je op bedrijfsniveau inzicht in alle belangrijke facetten dankzij de krachtige rapportagemogelijkheden.

Relaties

Offertes

Opdrachten

Taken

Uren

Facturatie

Inkoop

Rapportage

Verlof

API

Boekhouding

Overige

Alles onder controle

In Gripp kun je op verschillende manieren kijken naar een planning. Naast de diverse overzichten zoals dag, week en maand, zijn er ook een aantal instellingen om informatie wel of juist niet te tonen. Zo heb jij altijd het perfecte overzicht om beslissingen te nemen!

Bekijk screenshot

Budgetbewaking opdrachten

Kerninformatie van alle lopende opdrachten op een rij. Zie direct welke opdrachten uit budget dreigen te lopen.
Bekijk screenshot

Inzicht in de opbouw van je omzet

Met de krachtige omzet-rapportage kun je precies zien waar je je meeste omzet uit haalt. Groepeer op grootboek, kostenplaats, debiteur, opdracht of product. Ideaal voor het namen van strategische beslissingen!

Bekijk screenshot

Trends… groeien we?

Een real-time overzicht van enkele kerncijfers van je bedrijf van de afgelopen jaren, overzichtelijk weergegeven in prachtige diagrammen.
Bekijk screenshot

Je cijfers automatisch op orde

Wanneer je jouw bedrijf runt met Gripp, dan is 99% van de boekhouding al gedaan. Want elke gemaakte verkoopfactuur, inkoopfactuur, of bankmutatie, is direct verwerkt in de boekhouding! En wanneer je (UBL) inkoopfacturen ook nog eens automatisch laat binnenkomen, ben je helemaal snel klaar!

Bekijk screenshot

Real-time inzicht

Het wachten op je boekhouder voor kwartaalcijfers is voorbij. Inzicht is met de Gripp boekhoudmodule real-time. Dat betekent dat je op elk moment van de dag kunt bekijken hoe jouw bedrijf er financieel voor staat!
Bekijk screenshot

Heb Gripp in de hand... letterlijk!

Met de mobiele app van Gripp, heb je vrijwel het gehele pakket niet alleen op je desktop tot je beschikking, maar ook op je tablet of smartphone. Toch nog even die rapportages bekijken aan het eind van de dag? Dat kan vanaf nu gewoon vanuit de luie stoel!

Bekijk screenshot

Overal te gebruiken!

De Gripp app maakt gebruik van de nieuwste internettechnologie om te doen wat het moet doen. Dat betekent dat de Gripp app op vrijwel alle mobiele apparaten moeiteloos werkt. Zoals altijd geldt: mocht jij een probleem ondervinden, aarzel niet en stuur ons even een mailtje op support@gripp.com.
Bekijk screenshot

Probeer het zelf een maand lang gratis!

Gripp maakt een einde aan fouten in de projectadministratie van jouw bedrijf.
Bovendien levert het programma een fikse tijdsbesparing op. Ervaar zelf het gemak!