Mag Gripp cookies plaatsen? Met deze cookies kunnen wij je website bezoek analyseren en verbeteren. Meer informatie vind je in onze privacyverklaring.
files-empty file-text2 cart coin-euro calculator stopwatch calendar mobile users cogs stats-bars star-empty bird airplane rocket video-camera facebook2 twitter rss vimeo linkedin2 menu man arrow-with-circle-right arrow-with-circle-left warning airplane
Logo Gripp voor Social Media
Je account wordt aangemaakt!
Een klein momentje...
Oeps, er is iets misgegaan!
Probeer het later opnieuw.

CRM, offertes, projectadministratie, facturatie en boekhouding, alles in één online tool!

Vriendelijke bedrijfssoftware voor het
reclame
advies
project
communicatie
marketing
consultancy
architecten
installatie
internet
sign
bureau van nu

Zichtbaarheid Te plannen taken

Zeker wanneer je met veel opdrachten te maken hebt en gebruik maakt van de planning, kan het voorkomen dat het lijstje met 'Te plannen taken' snel volloopt, en je het overzicht kwijtraakt. In Gripp zijn er twee manieren om hier meer controle over te krijgen.

Taak pas weergeven als een andere taak is afgerond

Op alle plekken waar een taak gemaakt kan worden, vind je twee nieuwe opties onder het kopje Planning. Bij de eerste optie kun je aangeven of de taak pas getoond moet worden bij het Te plannen taken-overzicht op de planningspagina, wanneer een andere taak is afgerond. Met de dropdown kun je een andere taak selecteren die bij dezelfde offerte of opdracht hoort.
Afbeelding

Taak pas weergeven als een offerte is geaccepteerd

De tweede optie is om de taak pas te tonen bij het Te plannen taken-overzicht op de planningspagina, wanneer de betreffende offerte is geaccepteerd, of de taak bij een opdracht hoort. Hiermee wordt het bijvoorbeeld mogelijk om voorwerk dat verricht moet worden in het offertestadium wel te zien en overige taken nog niet.

Wijzigingen in bulk doorvoeren

Op de offertedetailpagina en opdrachtdetailpagina vind je sub-overzichten met taken. Voor het gemak kun je de hierboven beschreven instellingen in bulk aanpassen voor een selectie van taken. Selecteer hiervoor de taken, en kies voor Wijzig 'Pas tonen als'....
Afbeelding

Het gebruik in basisofferte, basisopdrachten en pakketten

Je kunt de diverse instellingen ook al doorvoeren in je basisoffertes, basisopdrachten en pakketten. Bij het gebruiken van een pakket, of het aanmaken van bijvoorbeeld een offerte vanuit een basisofferte, zorgt Gripp er automatisch voor dat de nieuw aangemaakte taken de juiste instellingen krijgen.
Bekijk ook onze video's over dit onderwerp
Video
Opdrachten
Video
Planning
Video
Uren schrijven

Probeer het zelf een maand lang gratis!

Gripp maakt een einde aan fouten in de projectadministratie van jouw bedrijf.
Bovendien levert het programma een fikse tijdsbesparing op. Ervaar zelf het gemak!