Mag Gripp cookies plaatsen? Met deze cookies kunnen wij je website bezoek analyseren en verbeteren. Meer informatie vind je in onze privacyverklaring.
files-empty file-text2 cart coin-euro calculator stopwatch calendar mobile users cogs stats-bars star-empty bird airplane rocket video-camera facebook2 twitter rss vimeo linkedin2 menu man arrow-with-circle-right arrow-with-circle-left warning airplane
Logo Gripp voor Social Media
Je account wordt aangemaakt!
Een klein momentje...
Oeps, er is iets misgegaan!
Probeer het later opnieuw.

CRM, offertes, projectadministratie, facturatie en boekhouding, alles in één online tool!

Vriendelijke bedrijfssoftware voor het
reclame
advies
project
communicatie
marketing
consultancy
architecten
installatie
internet
sign
bureau van nu

Wijzigen of opzeggen abonnement

Administratieve wijziging

Is je factuuradres gewijzigd, of heb je een nieuw rekeningnummer? Deze wijzigingen kun je vanaf nu zelf doorvoeren op je accountpagina via Ingelogd als > Mijn account > in de blauwe balk klikken op de link "Administratieve gegevens wijzigen...".
Afbeelding
In het scherm dat opent kun je de wijzigingen invoeren. Deze worden direct verwerkt, nadat je rechtsboven op de groene knop 'Wijzigingen doorvoeren...' hebt geklikt.
Afbeelding

Opzeggen

Voor het opzeggen van je Gripp-abonnement geldt een opzegtermijn van maximaal 1 maand. Dit houdt in dat de betaling die aan het begin van de maand voldaan is, bij een opzegging na deze betaling, niet wordt verrekend. Het beëindigen van je abonnement heeft tot gevolg dat je per direct niet meer kunt inloggen.

Voorbeeld

Stel dat je bijvoorbeeld op de 4e van de maand je abonnement opzegt, dan heb je vanaf dat moment per direct geen toegang meer tot je account, ondanks dat je slechts een paar dagen eerder nog betaald hebt voor de volledige kalendermaand. Wij raden daarom aan pas aan het einde van een kalendermaand je abonnement te beëindigen.

Waar zeg ik mijn abonnement op?

Je kunt je abonnement opzeggen door in het account van een hoofdgebruiker van Gripp via Ingelogd als naar Mijn account te gaan en links onder Acties op de knop ‘Gripp abonnement opzeggen...’ te klikken.
Afbeelding
Je krijgt nog een veiligheidsmelding of je zeker weet dat je het abonnement wilt opzeggen. Ga je hiermee akkoord, dan wordt het abonnement direct beëindigd en kun je niet meer inloggen in het Gripp-account.
Afbeelding
Bekijk ook onze video's over dit onderwerp
Video
Introductie & dashboard
Video
Timeline & geschiedenis
Video
Zoeken, filteren & exporteren
Video
Producten & pakketten
Video
Medewerkers

Probeer het zelf een maand lang gratis!

Gripp maakt een einde aan fouten in de projectadministratie van jouw bedrijf.
Bovendien levert het programma een fikse tijdsbesparing op. Ervaar zelf het gemak!